|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Smece od Zyxela i UPnP
dakle imam P-660HW-D3 s ukljucenim UPnP i iskljucenim firewallom (firewall je iskljucen i u windowsima) prije zyxela sam koristio SE555 (kojeg je udario grom i otad radi samo 1 lan port) i na njemu je radilo sve savrseno sa UPnPom, i u torrent i dc++ ali sa zyxelom nikako ne mogu natjerati da mi radi utorrent - uvijek mi javlja da je TCP port zatvoren (kod UDP porta je sve u normali) prilikom startanja DC++ pojavi se poruka da ne moze otvoriti TCP/TLS port i "Failed to create port mapping" u utorrentu zbog toga imam uvijek parcijalnu konekciju i download je spor, u DC++ ne mogu nista pretrazivati niti downloadati pokusao sam i sa otvaranjem portova ali to mi nije radilo (pratio sam korak po korak tutorial na portforward.com) - jednostavno bi mi svaki program javio da nisu otvoreni portovi -,- niti me zanima manualno otvaranje portova svjestan sam da je UPnP dosta rizican sto se tice sigurnosti no to mi nije vazno vazno je to da mi je UPnP radio savrseno na SE555 i da se nisam morao patiti sa svakim novim programom kojeg bih instalirao - tako da port forward nije opcija posto koristim i maxtv ne mogu mjenjati trenutni firmware unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|