|
![]() |
#1 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
Pomoć molim;Speed Touch router...
Zanima me kako se mogu dodavati portovi, primjerice za vnc, ili neki drugi u adsl-ov speed touch router thompson, probao sam ali nemogu doci do opcije "nat", kao primjerice u zyxell-ovom modelu, pa odem na nat--port forwarding i tako dalje.ako netko zna ili jednostavno ima rjesenje nek se javi.hvala...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To se kod Thomsona drugačije zove i nalazi se u izborniku Toolbox > Game & Application Sharing.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
|
hvala, upravo sam pronasao cijelovitu uputu s konkretnim primjerima na hrvatskom jeziku.da ju bacim negdje na forum, da i ostali vide, ili da ti ju posaljem na mail, pa da ju ti postavis?posto si ti moderator.mislim, bilo bi zgodno da je tu negdje na dohvat ruke ako zatreba.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi slobodno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
|
evo,uputa je tu.,nabrzinu sam bacio to u word da stane, nazalost slike nisu stale,ako nekoga zanima, posaljem mu mail-om.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|