|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
PC zatrza/brejka 3,4 sekunde?
Pozdrav, nakon više godina bez hardverskih problema i mene zarazila buba ![]() naime, dok bilošto radim u zadnje vrijeme, znači muzika, igre... (ali kod ovog dva primijetim), komp zna malo zaštekat, muzika i igra zatrza, ko pokvarena ploča na 3, 4 sekunde maksimalno i onda opet dalje normalno ![]() Ne proizvadi nikakve bipove, čudne zvukove iznutra, samo malo brejka ko kad je konfa za neku igru ultraloša pa trza trza, ali samo na par sekundi u mom slučaju. Ne znam jel ima smisla nabrajat konfiguraciju jer je 5 godina radilo uredno ![]() jedino bi još spomenuo da sam ga jedno vrijeme oc-o, procesoru sam fsb digo sa 133mhz na 166mhz i tak držo par tjedana bez problema al sam prije par dana opet vratio na serijske postavke. Ako netko ima ideju, ili mi samo želi izraziti saučešće, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Provjeri da ti HDD slucajno ne radi u PIO modu, tako je meni bilo pa je sve stekalo. Dakle control panel/system/device manager/primary ide controller |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nije pio, ovaj mi je Ultra DMA 5 - Ultra 100 al je bila i kvačica da bios odluči o transfer mode-u, pa sam ju maknuo inače koristim nvidijine drivere i za IDE hard pa nije primary ide controller neg mi je nforce2 ata controller idem zbrisat i acronis backup, i on se pojavljuje neki "hardver" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje obriši te nVidijine IDE drivere jer od njih više štete nego koristi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
od prethodnik mjera nije bilo koristi, sad mi se opet brejkno, al kraće, samo jedan takt pjesme lol idem zbrisat te drivere |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|