Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.01.2009., 00:40   #1
lkw_pkw
Premium
Moj komp

lkw_pkw's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Čudni simptomi E206922 PS-1

pozdrav imam ploču E206922 PS-1 za socket370 MATX ploča ima sve onboardVGA,LAN,saund ploča se nalazi u DTK microATX kučištu tj DTK konfiguracija ploča najme nestabilno radi?__prvo kad upalim komp sve normalno radi prvih 5min i odjednom prestane radit tipkovnica probao sam izvadit konektor i ponovno uštekat ne fukcionira isto sam probao sa nekoliko tipkovnica ista priča sve dok ne resetiraš komp onda ponovno proradi i radi tih 5min i ponovno prestane
__drugo kad digne windowse XP (ugradio sam 256rama jer sa 128 nemože ni dignut windowse ubiti jako ih sporo diže)
znači kada se pojavi početni zaslon od windowsa kompjuter se zaledi pa ponovno resetiram digne windowse sve normalno radi sa diskom sam napravio checking disk na druom kompjuteru normalno radi ne izbacuje nikakve greške.
zanimam me jel postoji neka novija verzija biosa za tu ploču?ploča ima GFX pro chipset imam takve dvije ploče ni jedna normalno ne radi??
http://www.fatblokeracing.org/E20699...erboards.shtml
evo to je ta ploča da li ima netko iskustva sa tom pločom??
K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje
lkw_pkw je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno