|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Nesto sam uspio procitati na tomshardware-u da se Ati-jeve grafulje bas i ne slazu dobro s navedenom igrom :mad: pa me zanima buduci da posjedujem 9600XT i 2500+ 512 DDR da li netko zna dali Ati priprema kakve nove drivere za DOOM? Bilo bi lijepo pikati ovu igru na High detail ,ne ?:confused: Ati je i dalje za mene br. 1 Nvidia sucks.... ![]()
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi driveri će ići puno bolje. A to da buš sa 9600XT igrao na full detaljima možeš mački na rep objesit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
S obzirom kak 6800 Ultra jede ATI-jev prvijenac u Doomu za ocekivati bi bilo da ce ATI ulozit malo truda i u OpenGL drivere.
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Eh...ATI bi bio najsretniji da može DX stencil buffer portat u OGL ![]() Oni su par godina imali malo čudnu politiku po tom pitanju...FireGL driveri su se radili u jednoj zemlji, normalni OGL u drugoj i tako to.. Sad su se konačno malo trgnuli počeli delati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
nema razloga za paniku to je ipak samo jedna igra koja će po meni bit veliko razočaranje a nije da su atijeve grafe tak spore i to u od nvidije plaćenom doom3 benchu sve ovo naravno ne znači da ne trebaju radit na ogl dijelu drajvera-trebaju još kako |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Fuk D3, HL2 ruLeZ!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
mozda eventualno SALKER bude nesto vrijedio.
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Ipak se vise ocekuje od Doom 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
nemoj biti toliko duhovit.. .valjam se po podu od smijanja na glas ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() uglavnom siguran sam da kad carmack programira igru da ona ne moze ispasti sranje sto ce se i dogoditi..vjeruj mi.. ![]() d3 rulz!!!
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Meni malo već ide na živce...kad se samo sjetim kad je izašla TI 3 200/500 serija, odmah je počeo lupat reklamu Nvidii kak su to JEDINE grafe na kojima će se igra moći vrtjeti sa svim detaljima ![]() Pa ista priča o 4200/4400/4600 seriji, pa sa FX-icama, pa sad sa 6xxx serijom... Kaj se mene tiče-prije ću othaklat negu dobru igru na Q3 engineu a da je igriva i dobra ![]() Osim toga-igra bi se već sljedeći djedan trebala početi pojavljivati-pa bumo vidli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
[QUOTE]Originally posted by K82 hl2 se ni ne zna kada ce izaci tako da HL 2 izlazi u devetom mjesecu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
ma obje igre ce biti prokleto dobre..sluzbeni izlazak dooma je sutra 3.08 04.. na dva svjetska casopisa (vjerojatno su ima dali ranije na recenziju) igra je dobila 94 % sto znaci da je fenomenalna ..jedva cekam 27.08 kada se skidam s vojske pa da zaigram tu fenomenalnu gru ...cya ![]()
![]() |
#19 |
Super Moderators
|
Jedna od impresija- "graphically the game is amazing but after 3 or 4 hours play (all the same indoor running around with the same monsters to shoot) its a total bore. im totally disappointed." Mislim-svaka čast dobroj grafici-ali ako ću morat SATIMA tumarati zatvorenim prostorima...malo smo se u zadnje vrijeme navikli da u pucačinama uz dobru grafiku dobijemo i velike otvorene mape, pa nije valjda cijela vražja igra u zatvorenom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Kaj se mene tice, ak bu igra cijelo vrijeme u zatvorenome onda je nebum ni instaliral jer mrzim tako glupe i debilne igre.
![]() |
#21 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Igra je uglavnom u zatvorenom prostoru, mozes izaci van u odijelu ali imas kisika i sta ja znam za valjda samo minutu. Igrica je ful mracna, uglavnom nista ne vidis, koristis bateriju i samo cekas da neko skoci na tebe. ![]() Poslije ces malo trcam malo po marsu, stari moj to dobro izgleda. Kolko cujem, pocetak je mrak + otvaranje + pucaj, nista vise a dalje je odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dakle, D III izlazi sutra? Cool. Neka se javi netko sa impresijama kad je nabavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
Ako si igrao doom1/2 onda znas da hodas i ubijas sto naide... Quake3 rox! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
do you speak it?
|
djeca neznaju
u pocetku bijase doom... a zatim quake... doom2 quake 2... quake 2 (da napravimo osvrt) je jedna od najbolje napisanih igara ikada... mrezni kod narocito... hardcore gameri i dan danas prze q2 online, na brojnim serverima se tuce tisuce klanova... zatim q3... za half life djecicu, hl je zahtjevan a ne izgleda ni upola kao q3... da negovorim da je vise od 50% q3 engina napisano u asembleru i samim time osigurano najbrze moguce izvodjene gotovo svih funkcija na nekoj masini odavno spremnoj za otpis... doom3 ce opet postaviti standarde na svoje mjesto, i kada se za godinu dana stvari stisaju i dalje ce na tomshardware, firingsquad, sharkyextreme... itd siteovima doom3 biti game test za brzinu grafickih kartica, memorija, proceva, sistema u globalu... kao sto se vec prasnjavi q3 drzao dosta dosta dugo kao jedan od referentnih testova za svaku novu graficku karticu... HL se nije previse spominjao... John Carmack, jer ipak old school programer (asembler freak) koji ce za razliku od 50+ inzenjera koji rade na HL2 napraviti bolji graficki engine, i mozda svijet opet iznenaditi i zadiviti novim mreznim kodom... drugima ostaje da gledaju od drugih kako se prave igre... cijeli svijet ima oci uprte u ono sto ce izaci iz ID software-a... dok se o HL2 govori samo u sklopu nekih skandala i par ultra early pre beta screenshot-ova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Premium
|
Re: djeca neznaju
Citiraj:
Citiraj:
:confused: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
do you speak it?
|
radjen na q2 enginu... ali kako je napravljen? to svi mogu vidjeti... kada q3 brze radi na istom stroju na kom se hl tegli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Super Moderators
|
Re: djeca neznaju
Citiraj:
Isto kao kaj buš na hrpi siteova našao X2- The Threat, LOMAC i sl... To da će svi imati Doom 3 za referencu vjerovatno hoće, ali nekak čisto sumnjam da će igra biti takav mrak. Zvuk, grafika, to da-ali ako se sve odvija po mračnim hodnicima satima napucavajući mutante onda... Carmack će dić dobre novce i to ti je to ![]() Ajd-jedva čekam da dospije u moje ruke pa da vidimo i tu grafiku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|