|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
(riješeno) Monitor se gasi po ulasku u Windowse
Sve je normalno radilo duze vrijeme, danas sam ustekao monitor na laptop i dalje sve bilo ok. No kad sam natrag ustekao monitor na stolno racunalo, javlja da nema input signala. Resetiram, monitor se pali, sve ok do dizanja Windowsa kad javi "entering sleep mode" i ugasi se. Kad ga probam upaliti, opet veli no input video signal. Gasi se u trenutku kad se pojavi Vistin splash screen, zvucnici rade i cuje se onaj klasican zvuk kod dizanja Windowsa. Windowsi su definitivno dignuti jer mogu sa laptopa pristupiti disku na stolnom kompu. Probao sa DVI i VGA kablovima, isto. Evo, sad sam ustekao stari AOC CRT monitor, dogadja se isto. Pokusavam repairati instalaciju, nista. Graficka je GF6600, monitor Philips LCD 200WS, OS Win Vista. EDIT: Interesantno, nisam se sjetio pogledati televizor, spojen je na komp cijelo vrijeme. Srecom, radi. Prestekavao sam monitor dok je Windows bio dignut i automatski je prebacen display output iskljucivo na TV. Rijeseno, moze lock, delete, stogod :-) Zadnje izmijenjeno od: kreso7. 21.08.2008. u 18:55. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|