|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
P35 - DS3L
Upravo instaliram matičnu u kućište i zanima me da li netko zna da li su potrebni oni plastični čepići koji se zataknu na nju? Na staroj matičnoj sam ih imao ali u ovom paketu se nalaze samo 7 vijaka pa ako tko ima istu matičnu da mi kaže kak ju je montirao. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa sa vijcima je stegneš, ima ih dovoljno sigurno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma znam da idu vijci, zanimalo me samo da li je netko stavljao ovo: http://70.169.170.235/acatalog/STANDOFFlarge.jpg ili samo pričvrstio sa onim širokim vijcima koji upadaju u one žute |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
To ovisi o caseu a ne o matičnoj - danas se uglavno montira isključivo na metalne nosače vijcima i njih si isto dobio s caseom, s matičnom si eventualno mogao dobit neke njene nosače za cooler ili sl ali nebi trebali biti u paketu nikakvi vijci za montažu u case...
![]() |
#6 |
Yugokiller
|
Nema kaj pregorit. U starom kompu sam ima sve spojeno s plastičnim "kopčama" jer sam njih dobio s kučištem. Dosjedi za vijke na matičnoj su izolirani od svega, premda su od "željeza".
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
to se ne stavlja jer vise nema kucista koja bi imala "slidere" (tak ja to zovem ![]() ali postoji jedna druga mogucnost tj. problem... P35-DS3L nije ploca full formata nego je uza, gledajuci od straznjih konektora pa prema desno, prvi i drugi red rupa mozes nasrafit, ali treci nemozes (to ovisi o kucistu, ja na chieftecu i linkworldu 319B nemam) pa sam onda u taj zadnji treci red, gdje je jedna ova rupa bas za srafiti te 2 na svakom kraju ove manje, stavio te plastike, ali sa porezanim krajevima, znaci da bude samo ravna okrugla ploha to sam stavio zato da se ploca nemoze svijat kad recimo pristekavam IDE kabel ili 24 pinski konektor |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Yugokiller
|
Meni je normalno stalo u CM centaurion 5. Ima dovoljno rupa za sve kombinacije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|