|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kako bežićno umrežiti
Poštovani, molio bih nekoga da mi pomogne, imam objekat od 6 katova, u koji bih htio dovesti Wlan, pokušao sam sa D-link AP-ovima i WDS modom, ali to ne šljaka najbolje (malo ima, malo nema ;-)), na ap-ove su zavidane antene od 5, 7 dB). Na svakom katu je po jedan AP, postoji li koja mogučnost da sa nekim jačim antenama izbjegnem ovoliki broj Ap-ova. Možete li mi preporučiti što da napravim i dali postoji kakva mogućnost da to umrežim bez upotrebe kabela. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
U novom VIDI dvobroju idealan odgovor, te još imaš video uradak o pojačavanju signala na dvd-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Eventualno da probaš s WLAN repeaterima, pa na svaki drugi kat staviš po jedan ili rasporedit da imaš 2 routera pa da je jedan na prvom, a jedan na drugom katu, a ostatak pokriješ repeaterima.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
HMMM, KAD US BILI IZ DLINKA IMALINEKI SEMINAR KOD nas u hotelu, vidio sam onaj dlan(preko struje) pa mi je tip rekao da su u nekom hotelu to implementirali skupa sa APima jer wlan signal nije prolazio korz debele zidove...pa bi mogao i to vidjeti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vani sam na masu hotela vidio da po hodnicima imaju AP. Zanimljivo da su uglavnom koristili Linksys uređaje bez obzira na zemlju (Turska, Španjolska, Portugal, Francuska,..).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|