|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem s USB stickom
kada na usb stick 8 ili 16 gb kopiram više serija odjednom recimo desetak od po 350 mb, prve 2 ili 3 rade a ostale ne. fat32 sistem na stikovima. stikovi su novi. formatirao u ntfs i ista stvar Ako kopiranje ide brzo npr. 7 mb u sekundi onda file nevalja. ako ide oko 1,5 mb usekundi onda valja. jeli neko ima odgovor? Zadnje izmijenjeno od: reno666. 11.06.2008. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gdje su stickovi kupljeni? Koji je proizvođač? Koja je konfiguracija kompa u kojem si probao? Jesi li probao u više kompova? Napiši što više detalja... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kupljeno ovdje: http://www.njuskalo.hr/oglas127801 probao na visti i na xp-u, isto se dešava |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
znači da pokazuje jedan kapacitet, ali stvarni je nekoliko puta manji. Ovo dok se sporo kopira je stvarni dio, a kad poludi i krene brzo onda je na nepostojecem dijelu testiraj ga recimo u hdtuneu pa ces vidjeti nakon koliko posto ce poludjeti krivulja i krenuti ekspresno EDIT: sad sam vidio oglas i sliku i gotovo siguran sam da je fake (vidjam tih stickova po newsima, njuskalu, kupiprodaj...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, vjerojatno je fake nekog Prestigiovog sticka koji košta puno više od tih 350 kn. Curi sam prije koji mjesec uzeo njihov 1 GB stick i platio 200 kn...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
USB stickovi s lažnom memorijom
Ljudi nemojte kupovati usb stickove od 16 gb preko bilo kojeg oglasa jer imaju lažnu količinu memorije! Malo sam pregledavao naše internet oglase i ima brdo tog smeća! Ljudi ih nude za cca. 300-400 kn. Kupil sam i ja, a na njega stane samo 2,1 gb iako on prikaže da je stavio npr. 15 gb samo što otvara file-ove koji su prvi stavljeni na stick (do 2 gb), a ostali se file-ovi ne mogu otvriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
u oglasima ima lažnjaka i od 8 gb. otišao sam u links i kupio 8gb i radi kao sat. platio 229 kn. 4 mb zapisuje u sekundi inače tip koji mi je prodao 16 gb mi je pošteno vratio novce. mislim da ni on nezna da su neispravni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisu neispravni nego lažni.
|
|
Oglas
|