|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
muke susjeda sa kompom pitanje
susjed mi opet ima problema sa kompom,stalno mu se komp gasi ili ga ne može upaliti bio je u servisu radi ovog slučaja pa barem jedno 5-6puta u hgspotu gdje ga je i kupio i svaki put mu vratili i rekli da je sve ok,kao pregrijavao se procesor,pa ne valja grafa,pa ne valja napajanje svaki put znači kada je ponovno došao oni mu to rekli komp je pod garancijom još uvijek sreća kao oni su to izmjenili ali uvijek isto sada ga je opet odnio na servis pa će mu valjda dati zamjensku ploču jer ove MBO ABIT, s. 939, KN8 Ultra, nForce 4 Ultra, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, Firewall, ATX 2 više nemaju a tu on sada ima najbolje što uopće više nemaju ploča sa ovim socetom(939) e sad pitanje: ja sam mu preporučio da uzme drugu ploču ako će je uopće moći zamjeniti i to:MBO ASROCK, s. 775, 4Core1333-Viiv, iP965, BUS 1333 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, 1 Gbps, FireWire, DDR 2, ATX 2,zatim procesor Intel® Core(TM) 2 Duo E4600 2.4 GHz, 2MB LGA775, BUS 800MHz, Conroe, BOX i memoriju RAM, 2 Gb, DDR 2, PC-5300, 667 MHz, KINGMAX znači komplet zamjena pa bih trebao mišljenje da li je to dobar izbor zamjene ako će ići inače je sve skoro u cijenovnom razredu koliko je došla i stara ploča dakle molim vaše mišljenje,ps:susjed je toliko očajan da im je rekao u servisu da će komp razbiti pred njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO Abit vs Asrock != dobra zamjena... s939 vs s775 = dobra zamjena... Inače mogu samo reć da ja imam ddotičnu ploču i osim što se ne podnosi s nekim pržama tj njihovvim čipsetima stvarno nemam zamjerke... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Piše ti u sigu - Lite-ON SHM-165S6S i to je jedna od onih s kojima se ne podnosi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|