|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Nikako nemogu defragmentirati disk do kraja jer ima bad sectore,kad sam skenirao disk sa Disc Checkerom nasao mi je hrpu bad sectora,kako da to ispravim,program 'samo' skenira,jel znate koji program koji popravlja to..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovim ih probaj popravit HDD regenerator http://www.dposoft.net/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja koristim HDD regenerator al nikak da nadem c.... za ovu verziju 1,51 koja podrzava da se napravi boot cd a ne disketa ,a buduci da floppy ni nemam.. priicno zeznuto e i da oprez : brzina citanja podataka tog prigrama ti je negdje 1Mb/s pa racunaj kolk oce ti vremena trebat. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 10.04.2006. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ne kužim,kak da ubacim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
skini HDD regenerator jesi? odes na create boot cd tak nesto . imas samo dvije opcije u tom programu (u windowsima dok je) - il boot floppy il boot cd. ja nemam floppy vise ![]() (moras zato skinut 1,51 n above verziju tog programa jer prije nisu podrzavali pisanje na cd) onda sprzi ti on cd , u biosu podesis da ti boota sa cda i to je to. al neces imat bas koristi dok ne nades fakin cr..k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
svaka pohvala za hdd regenerator, samo postoji kvaka oko p2p nabave, sto mene zanima jest dali znate za neki njemu slican program (da mu bude barem do koljena!)? *** >Hiren's boot cd<ta mocna kompilacija sadrzi taj program i nije potreban nikakav qod! Zadnje izmijenjeno od: bender906282. 16.09.2009. u 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
što se tiče bad sectora znači da hard ide u mirovinu tj. napravi kopiju pa kad imaš novaca kupi novi pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|