|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
AMD 4000+ dual core problem
Imam procesor naveden u naslovu, ali kad sam ga stavio neke igre su počele jako loše raditi, npr COD 4 koji je prije na Athlonu 3200+ radio bez beda na nekim osrednjim detaljima i 1280X1024 rezi sada užasno šteka na najmanjim detaljima i rezi 800X600. Dok npr. Assassins creed i Turok ili neke novije igre rade sasvim normalno. Instalirao sam dual core optimizer, ali ne znam zašto je to tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi reinstalirao windowse? Nisi? Onda to napravi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isključi cool and quite opciju u biosu, stanje bi se trebalo popraviti. To je jedna od opcija. Imao sam sličan problem. No sigurnija i daleko isplativija je reinstalacija wina. Naime, kod par frendova sa sličnim AMD konfama upravo je AMD cool and quite radio probleme. Kod dvoje prijatelja isključivanjem ove opcije sve proradilo kako treba, kod mene je ipak trebala reinstalacija.
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ne vidiš nikakve probleme, nemoj instalirati. U protivnom, da.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Provjeri dal se dovoljno procesor hladi, imao sam slican problem pa se ustanovilo da se nije dovoljno hladio ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
dovoljno se hladi, temperatura mu neide više od nekih 45 stupnjeva dok je opterećen. inače za sada nemam nikakvih problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|