|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zbilja cudna pojava u device manageru
Nakon niza neobicnih problema sa kompom koje imam, neke sam rijesio neke nisam...za neke niti ne znam kako da ih nazovem. Nego....idem ja malo cackat danas po Device Manageru, reko mozda neki konflikti ili tako nesto...ko ce ga znati vise...i imam sta vidjet. Pod system devices, za dosta uredjaja pise "No drivers installed". Na slici sam zaokruzio te uredjaje...ima li tko pojma sta je ovo??? [img=http://img219.imageshack.us/img219/1126/image1wp1.th.jpg] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Probaj instalirrati Intelove drivere... ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa sve je ok. da nije bili bi ti zuti upitnici.
|
|
|
#6 | |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Probaj ih deinstalirati (klikneš na uređaj desnim gumbom miša) pa vidjeti da li će ih pri ponovnom pokretanju windowsi ispravno prepoznati. Ponekad pomaže. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ispravno su prepoznati svi ti uređaji, samo nemaju drivere jer ih niti netrebaju ali rekoh nek si instalira intelove čipset drivere ako ima problema s kompom, ako ništa drugo da eliminira neki uređaj koji radi ""na pola" s nekim generičkim...
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
na odgovorima...ali pao je sad posljepodne jedan svjezi reinstall windoza, vidjet cu kako ce se sada ponasati komp, ako bude i dalje pilio lose onda ide nova ploca. Btw, instalirao sam intel inf update za chipset, sve ok. Oni uredjaji stoje i dalje onako kako su i bili...ko ih sisa,nek nemaju drivere...![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cek jel ti imas problema sa kompom ? ili onak for fun bacas windowse jer ti se nesvidja ime od drajvera ? inace novo nije uvjek bolje, svi se mozemo prisjetiti nvidinih ide drajvera....
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|