|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Dizanje napona AGP slota
Kratko pitanje, mozda nije za ovu grupu nego za o/c, ali buduci da sam ponosni vlasnik Radeona 9700Pro, postavljam ga bas ovdje, no hard feelings. Sto se dobiva dizanjem napona iz naslova? Veca stabilnost kod overclockinga ili nesto drugo? Hvala!
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
bas nista... nikakva promjena u performansama i nista kod overclockiranja... nabavis radlinker(program) i vodeno hladenje par onih malih heat sinkova za memoriju i deri koliko ide... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Dizanje napona AGP slota
Citiraj:
Mislim-dobro je grafu držati cijelo vrijeme na 1.6v, tak je kod mene. Neke ploče koje nemaju najstabilnije napajanje AGP-a znaju biti nestabilne sa 1.5v. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Meni na VIA KT400 nemože se zaključati AGP/ PCI na 66/33MHz, pa mi onda kod overclocka neradi kako treba jel mi se sukladno sa sabirnicom diže i frekva AGP-a. Onda ljepo dignem na 1.6V i sve pet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
uglavnom... ako ces ic igrat se s tim nemoj preko 1.7v ... hoces li sta dobit iz toga samo ces ti vidit... ako ti se pocmu pojavljivat artefakti (citaj tamne trake, crte na ekranu) memorija je previsoko a snjeg (crne ili bijele tocke) procesor je previsoko...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|