|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
(riješeno) Grafička kartica WTF?!
Imam ati radeon 9600 i nes se ponasa totalno cudno. Naime, pokušam pokrenut novi Warhammer Soulstorm i kaze me unable to initilaze vide card. Mislim si kaj je sad ovo. Pokrenem Cod2 koji mi je radio neki dan i ekran mi počne blinkat i nece se ucitat , probam hitman opet isto. Sve 3d igre nece uopce radit. A sve ostale funkcije na kartici mi rade (Tv uredno spojen i radi, rezolucija u windowsima ok, divx filmovi mi rade, radi mi čak i starcraft al to je 2 d igra) Jel moguce da se pokvario samo dio kaj treba za igrat 3D igre??? Inače imam DFI infiniti ultra ploču i 2.0AMD Atholon proc. EDIT: Probam jos instalirat neku igru tek tolko i nađem Star trek bridge commander....startam i kaze D3D Render Creation error. Error string from renderer was creation failed: cannont create D3D device....
vip Zadnje izmijenjeno od: vip-terminator. 10.04.2008. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
SJetih se nečeg...pokrenem dxdiag i u njemu test direct 3d i sve FAIL........ Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) kaj to znaci da moram novu kupovat iako mi radi sve ostalo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
E LOL....sugava kartica sad radi.... mortal tnx
|