|
![]() |
#1 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Intel Core 2 Duo T7800 na 945PM chipset?
Imam laptop sa Intel 945PM chipsetom. U njemu je Core Solo na 1.86GHz. U mogućnosti sam si pribaviti Core 2 Duo T7800 na 2.6GHz iz jednog HPa koji nije preživio slobodan pad, pa čovjek prodaje za dijelove. E sad, hoće li taj proc raditi u mom lapu? Intel kaže da je drugi chipset namijenjen za T7800, ali nigdje ne piše da neće raditi s mojim chipsetom. Frend u servisu laptopa mi veli da samo možda ne na punoj brzini i možda BIOS ne prepozna o kojem procu se radi, ali da će sigurno raditi. Samo što on nikad konkretnu stvar nije probao.... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
isto (slicno) pitanje sam postavio par postova nize. nisi morao otvarati novu temu, mogao si samo nastaviti u onoj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako misliš na ovaj topic, ti pišeš tamo o kupovini, a ja ovdje pitam da li to radi ili ne. Mislim da ti je komentar nepotreban. Radije napiši svoja iskustva na temu, pa da možda netko nešto i nauči. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ajde malo pazljivije procitaj taj topic. (obrati pozornost na prvi red) nema potrebe da brijesh na agresivu. nemam iskustva na temu. zato sam i pitao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|