|
![]() |
#1 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Administrative prohibition ?
dakle, nakon friske instalacije windowsa javlja mi se ova greska... postavke u clientu su sve dobre, barem kolko ja znam, a zonealarm dopusta sve operacije clienta, koji je btw mozilla thunderbird u outlooku mi isto javlja error 550. u cemu je problem ? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Koja greška ![]() Što se Outlooka tiče, error 550 ima više značenja (ovisno o mail serveru), no jedna od češćih je 550 - relaying denayed (npr. koristiš hinetov dial up, a konfigurirao si Outlook na mail.iskon.hr SMTP server), a mogući su i određeni problemi s firewall-om (ako blokira SMTP headere ili slično...). Uglavnom, treba(m) više podataka, a možeš i pogledati na MS Technet ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
|
![]() sad sam tek skuzio da sam upisivao mail.carnet.hr ![]() hvala enivej ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Da parafraziram Tomu Akvinskog: Miato, instaliraj Mozilla mail, idi i ne griješi više! Šalu na stranu, mail klijent u mozilli ima dobro riješen problem setupiranja više odlaznih (SMTP) servera!
![]() |
#6 |
(°_°)
|
fala mirko, isprobat cu taj mozilla mail pa javim kak mi se svidja ![]() kazes, toma akvinski se dopisivao emailom ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|