|
![]() |
#1 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Pozz imam problema s rezolucijom. slozim da mi rezolucija bude 1024x768 a on mi kad god upalim komp baca rezoluciju na 800x600. graficka je Powercolor Radeon x1600 pro Extreme 256MB ddr3 probao sam i u safe mode promjenit to al opet isto. s driverima koje sam dobio s grafickom mi ostaje rezolucija 1024x768 al onda kad listam npr. forum slika preskace.stavio sam ati catalyst 7.12,probao sam i 8.1 pa cak i 8.3 al svejedno isto. to me pocelo zezat od kad sam ponovo nasnimao windowse.prije je sve radilo ok 7 mjeseci. pls help EDIT:imam CRT monitor i baca mi refresh rate 85Hz mozda je tome problem?
![]() |
#2 |
Banned
|
jesi pokušao staviti refresh rate na 70 i onda na 1024x768? ja kad stvoj držim na 1440x900 nema šance da mi radi kako spada na 75..tek na 70 mi radi kako spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
The_God_Of_The_Gods
|
eh neznam ni gdje se to ukljuci ni iskljuci. ovo mi je prva ati graficka.prije sam imao nvidiu. kad sam kupio komp nije bilo problema sa ovim tako da nisam ni obazirao paznju bas previse na graficku.glavno je bilo da su catia i autocad i igre radili. al sad me pocelo zezat...
![]() |
#7 |
The_God_Of_The_Gods
|
stvar rjesena. problem je bio u monitoru. sad vec jucer.mi je bio rodjendan i dobio sam novi monitor i sad sve sljaka. hvala na pomoci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|