|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Nestala wlan kartica nakon flashanja BIOS-a
Konfa iz Moj komp. Iz meni nekog nepoznatog i glupog razloga, išao sam jučer na svojoj ploči zamijeniti F6 BIOS sa najnovijim F11 (ploča je Rev 1.0). Nakon uspješnog flashanja, primjetio sam da sam ostao bez TP-Link WN650G wlan pci kartice koja je do tada uspješno radila. Clear CMOS i premještanje kartice u drugi pci utor nije pomoglo. U Device Manageru, dotična više ne postoji. Na drugom kompu vindoze su je našle iz prve, uredno sam instalirao drivere i radio s njom. Savjeti?
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.03.2008. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Moj brat ima sličnu matičnu (Gigabyte P35-DS3L), te mu je jednom nakon paljenja kompa nestala PCI-E wireless kartica (Abit AirPace). Nakon gašenja i ponovnog paljenja, opet se pojavila. To se dogodilo prije mjesec dana, i od tada je sve u redu, kao i prije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez brige greg, skinuo sam BIOS za svoju reviziju ploče. Toliki n00b ipak nisam. INače, uspio sam riješiti problem na način da sam vratio nazad F6 BIOS, a kada wlan nije htio proraditi, premjestio sam ga u drugi pci slot i onda su vindoze 'otkrile' novi hardver. Hvala na mišljenjima i pomoći. Admin, mijenjaj naslov u 'rješeno'!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|