|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() evo gore navedena poruka u nazivu mi se počela pojavljivat poslije jedne instalacije win prije nekih misec dana, mora sn dignit nove win jer mi je ploča riknila pa san nabavia novu. Na kompu iman 4 particije na 2 harda, kad mi se to pojavilo, pokuša san sa repair consolom riješit stvar, fixboot i to, kopira san ntldr u system32, i još neke pod foldere i ništa, skužija san da mi se komp uspije normalno upalit kad pustin da zavrti cd od windowsa i pita dali želim bootati sa njega,tada valjda učita ntldr sa cd-a, jedaput san to ostavia nek zavrti, nisan pokreća instalaciju i poslije toga mi se normalno pokaza logo od win i sistem se diga. Danas san pokuša sa 2 različita win, opet instalira, proba san i na c i na d particiju, al opet ista stvar, kad ga upalin, pokaže se početni screen od matične, i prije nego šta dođe do win loga pokaže ntldr is... Ja san osta bez ideja ako netko ima neku, bia bi zahvalan na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi pogledao tu http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm pa provao sve to provjerit?Jesi pokusao na drugi disk instalirat windows? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Izgleda da ti boota s drugog diska. Pogledaj u BIOSU koji ti disk ima prioritet bootanja. Mene je to mučilo prije kad sam imao windowse na ATA disku, a USB disk bi mi ostao upaljen i spojen. Provjeri BIOS
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a evo, stvar riješena malo san prčka po biosu prominia boot priority za hardove, uglavnom sad sve radi, hvala na savjetima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|