|
![]() |
#1 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Spajanje na net
Ovako, odem na start - connect to i onda mi se kao connection nalazi wireless connection 6 i neće mi ić na net! A odem na ralinkov wireless lan card utility jer imam tu mrežnu karticu stisnem connect i tu mi se spoji! zašto se nemogu izravno iz windowsa spojit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dosta tih utilitya nece da radi zajedno s ovim od vina, probaj ga deinstalirat pa onda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Tomislav jesi podesio one gluposti za wirless?S njim ne mozes na net prije nego sta podesis desni klik na wirless konekciju>properties>i tamo ima par opcija za podesit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
te je a...
|
Citiraj:
@Olymp nažalost jesam i opet ništa! Probao sam ga deinstalirat i opet uštekat u komp i ista stvar, čak sam i router izštekavao iz struje i nikakvog napretka nema! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Amo ovako, malo je bilo šturo u zadnjem postu 1.deinstaliraj karticu zajedno sa utilityem od ralinka 2.restart 3.instalacija drivera bez ralink utility 4.provjeri jeli ti uključen wireles zero configuration servis Sad bi trebalo raditi, ako neznaš upalit servis start/run/msconfig(upišeš)/general(odabereš selective startup)/services(provjeri jeli uključen) zaboravih pitat prije, jesi instalirao ovaj sp3 neoficijelni ako jesi zaboravi prije reinstalacije os-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
te je a...
|
Citiraj:
Nisam instalirao sp3, ni neću jer mi je frend rekao ****************** pa ću to sačekat! Hvala na savjetima, sad ću bar znat ako mi kaj drugo u vezi toga zašteka! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2008. u 00:33. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|