|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Iznenadno restartiranje racunala
Curi mi se stalno restartira racunalo, pogotovo kada se sa njim radi.Nakon sto sam stavio nod cim se digni susutav odma se gasi.Problem sigurno nije u TEMPERATURI jer je ona ok, takoder nije problem ni sa NAPAJANJEM jer je 2 puta mjenjano. Sad namjeravam prominit maticnu a vas molin da mi recete jos neku sugestiju? |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Uzmi OCCT i testiraj proc, pa zatim sa memtestom testiraj memoriju.... .. I to sve po par sati. I ja sam imao taj problem, da mi se komp restartirao, al kod mene je bio problem sa temperaturom....jbg |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U tom i je poanta testova. Testovi ti pokažu šta ne štima sa kompom. I bez brige, ništa neće pregoriti.
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije mene straj da ce nesto pregorit nego da nece ni uspit pokrenit test a vec ce se restartira. Al ako sam siguran da problem nije u temperaturi i u napajanju, pari mi sasvim logicno da ako promini procesor i maticnu da bi problemi trebali nestat. Ostaje jos graficka i HD, a ovi simptomi mi nisu klasicni za grafu i hd. |
![]() |
![]() |
#10 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Download link>memtest86 PS.Skini ISO image sprzi na CD,first boot device namjesti i bootaj i pusti nek testira ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|