|
![]() |
#1 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Čudan problem.... imam najme ovaj LCD/TV http://www.corbis.hr/proizvodi/elekt...11-w-a-19-inch Nisam imao para za lcd tv i za lcd za komp pa sam improvizirao ![]() Evo problema: Spojen je sa VGA kablom i ljepo piše na monitoru da je ovo 19" Wide Screen Citiraj:
Jel netko zna kako da napravim da mi rezolucija doista bude 1440x900 kao što i je od ovog lcd a ne 1280x1024. hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
E moro di baš imat ati da ti ne znam pomoć ![]() Uglavnom možeš skinit neki override program za rezoluciju i refresh rate ali ja sam imo za nvidiu a za ati ne znam kako se zove a ne da mi se tražit uglavnom googlaj nešto tipa ati resolution override i slično , sigurno ćeš nać kakav "jutiliti" ![]() Možeš i uzet powerstrip i "napravit" drivere za monitor koje u device manageru isntaliraš. To se uglvnom svodi na par klikova u programu i napraviš te drivere ko ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
googlo sam za nešto tipa ati resolution override i nisam imao sreće u traženju...a raditi neke svoje drivere se neusudim jer neda mi se opet formatirati vista ako nešto zeznem a znam da hoću ![]() ima netko još ideja kak ovo riješiti? @ michel thx na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako je spomenuto poviše, trebaš sa Powerstrip - om otključat potrebne rezolucije. Ovo je poznat blem winsa tj. namjerno su std. onemogućene wide rezolucije. Ne radiš nove drajvere, samo otključavaš potrebne rezolucije, a koristiš driver koji imaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ako je drajver / grafička dobro detektirala ekran ispada da je max reza 1600x1200 na 75kHz/85Hz. Ideš na Change botun (u redu s ovim parametrima). Trebaš naći gdje selektiraš radne reze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
evo našao sam i stavio na 1440x900 i kad stisnem evo problema. stavlja mi stalno na 1152x890 ili tak nešto i nikad nije 1440x900 i svaki put kad stisnem auto scryn da mi sam podesi sliku nikad nenapravi kako spad..i sve mi se pobrka.. ma ništa ide ovaj lcd tv u prodaju i dosta mi ga više...hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Nije tu LCD kriv nego winsi, isti problem ćeš imat i na drugom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
isto...stavim na 1440x900 i dobijem 1152x870 i nemogu namjesiti sliku...jednostavno ovo je do tog LCD TV.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|