|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Monitor problem
Kupio sam novi SN720N 17˝ od samsunga. Problem je u tome sto se non stop pali gasi, tj nestane slike pa dode, u razdobljima od par sekundi. Neznam jel stvar u monitoru il grafičkoj. Kad ga istekam , pojavi se poruka No signal, al bar se negasi/pali. Grafička je RAdeon 9250 max 2 godine stara. Stari monitor radi bez problema, sumljam na graf. zat sto sam imo jedan polovni stari monitor isto neki divlji 17˝ i na njemu se pojavljivo isti problem , tak da sam mislio da je on u kavaru i bacio ga ![]() ![]() Uglavno ...ljudi pomagajte...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi drugu grafu i prikopčaj na Samsunga. Ako se problem javlja i dalje, problem je u monitoru, a ako se ne ponovi znači da je grafa u komi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
zamjenio sam se s prijateljem za grafičke, on mi je dao svoju 9550 128mb a ja njemu 9250 256mb i sad s radi savrseno......makar nisam siguran kolko ce to dugo trajat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj očistiti sve kontakte, možda negdje nemaš dobar spoj. Ako ne upali, mijenjaj grafu, ionako ni nedna ni druga ne vrijede više od 100-150 kn.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ev sad je sve super....treperila mi slika...al sam to sredio ..pristeko ga na produžni.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|