|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hercules 3D Prophet 9500Pro
Imam priliku kupiti ovu karticu za 1250 kuna, zanima me da li je to isplativo, i da li je bolje umjesto ove kupiti 9600pro ili pak neku gainwardovu 5700 GS... Hvala unaprijed BTW, rečeno mi je da se gore navedena kartica bez beza sotfmoda u 9700pro, jel to istina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ne isplati se. Ne moze se modat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesi li siguran, tip u trgovini kaže da ide bez beda..., Usput, riječ je o novoj kartici Pitam jer sam na više mjesta čuo sa se moda bez beda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma svejedno modala se ona ili ne, malo sam prokopao po testovima i ispada da su preformanse negdje oko 9600 Xt a jeftinija je dobrih 200 kuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
za te pare ta je kartica definitivno najbolja kupovina i ako je još igdje ima uzmi je kaj se tiče onog o modanju to nije moguće, dakle tu karticu ne možeš modati ni u šta ona je 9500pro i to je dovoljno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Što je s onom forom o modanju 256bitnih 9800SE u 9800 pro, i gdje se to može kupiti (i za koliko para) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kao prvo - Tor, Veky ... Riječanin pita za 9500 PRO Normalno da se ne da modati, ali koga kurac briga. To je 9700 jezgra koja papa 9600 XT za gablec ![]() Herculesica se k tome da i dobro clockat ![]() Samo ti fino zemi 9500 pro, a modanje ostavim ljudima koji imaju sreće - jerbo uspijeva u manje od 50% slučajeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ak imaš malo više para radije zemi za 300-tinjak kuna više 5900XT, mada je Herculesica 9500Pro isto jako dobra, ak se dobro sjećam nekih reviewa da se zvijerski clockati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ako je nova iz ducana za 1250kn, onda ok. Mislim sam da je rabljena i za tolko para se ne isplati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
disi to nasho coece, izashla iz proizvodnje prije 56871265102650 godina... ta herculesova neka nova/modificirana il sta??? btw, ak imash pare, i nemash za nesh bolje, u tom cijenovnom rangu je najbolja... kupuj! iako bi ja josh saceko malo do izlaska novih generacija pa pad cjena ovo ono...
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Kaj bude čekal -- da mu čiko mraz donese doma grafulju ![]() Iako Rendula je reko nekaj jako pametno - Gainward 5900 XT GS ili obićna. Kak se čini prejebena kartica. Čak i dere 9800 pro u nekim stvarima. Iako Nvidia nema DX9 mogučnosti kao Radeon, ali još uvijek dere u nekim stvarima. Ako je vjerovati benchevima ![]() Još ako se može modati u 5950 Ultra YaY ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Slijedbenik sam ATi-a od prvog Radeona SDR i ne da mi se preskakati u tabor vrlo mi mrske nVidie... Prolžčitao sam jedan OCreview i kartica je stabilno radila na (doduše zahtjeva neoficijlni BIOS) 355MHz / 315MHz, o hlađenju nije bilo riječi pa me interesira da li će Herculesovo defaultno hlađenje (dobro izvedeno sa coolerima na memoriji) biti dostatno za te egzibicije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hercules ima Blue orb na GPU i pasivce na memoriji, hlađenje je doboljno dobro. Ali opet ne kužim zašto ne želiš kupiti osjetno jaču 5900XT samo zato jer ne želiš nVidiju:confused: Znači da Ati recimo radi loše skupe kartice, a nVidija dobre i jeftine ti ni tada ne bi uzeo nVidijinu karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
osim toga kak je paske rekel jedino da taj gainward nekaj valaj ostalo je sve za drek a gainward košta 1700 i kusur kuna stoga 9500 pro je više nego dobar izbor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
A i 9500 je dosta rijedak pa me i to veseli A ako se ne varam Ati i dalje daje ljepšu sliku nego nVidia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
bit ces pravi kewler jer herc vise nece raditi grafe... ![]() |
![]() |
![]() |