|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Bsod
Znaci imam Asus M2N32SLI-Deluxe,AMD 5000+Black Edition,Nvidia 8800GT 512MB,Seagate SATA 160GB hard,Corsair 4GB (ali samo 3GB sam stavio). I sve je bilo super do nedavno tj. do 2 dana prije . Upalio sam kompjutor i sve je dobro islo kad najednom BSOD i tak 4 puta zaredom , restart i opet BSOD jos nije ni uso u Windowse XP vec BSOD i probo sam reinstalirat windowse OPET isto , probo sam zamjeniti graficku , probo sam zamjeniti hard , probo sam update-ove za BIOS (i one sta se preporucaju i najnovije) uvijek isto. Pocnem istaliravati XP i poslije "Product Key-a" BSOD izbaci " BAD_POOL_HEADER" ili "MEMORY_MANAGEMENT" i uvijek u zadnjem redu napise "....Beginning Physical Memory Dump Dumping physical memory: 100% Physical memory dump complete." Sumljam na maticnu jer se nije ni na pocetku podigla sa 4GB RAM-a kad sam je dobio , znaci negdje prije 1 mjesec. Neznam vjerovatno cu onda zamjeniti maticnu jer vise stavrno neznam sta je , to jedino moze biti maticna ili memorija (al mislim da je maticna imam neki osjecaj) memorija radi na frendovom kompu bez problema naravno nisam probavao svih 4GB odjednom al modul po modul i radi. Trazio sam po internetu i po svud rijesenje i NEMA GA nigdje . Hvala Vam |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd RMB na my computer-manage-event viewer-system i vidi da li možda neka aplikacija pravi BSOD memoriju testiraj sa memtestom, stabilnost računala možeš sa S&M |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
NE MOGU UCI U WINDOWSE NI U SAFE MODU JER IH UOPCE NEMAM INSTALIRANE . MOGO BI SE JE....... SA TIM DA IZ BIOS-A SA USB-A SVE BOOTAM I CITAM PROGRAME AL NECU JER MI JE DOSTA KOMPJUTORA OTICI CU TAMO U DUCAN I ZELIM DA MI VRATE NOVAC I TO JE TO NISTA VISE VEC MI SVE IDE NA ZIVCE , KUPIT CU NOVU MATICNU I TO JE TO . ILI MOZDA UZEME INTEL I BAREM CU BITI SRETAN SA LAGANIM SPAJANJEM I SVIM , A NE DA SE JA MORAM ZEZAT SA AMD-OM KOJI OVAK I ONAK NIJE BAS NESTA KOLIKO VIDIM TJ. POREZES SE SVAKI PUT KAD GA POSTAVLJAS Sry caps ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ajde daj ne brij gluposti kakve sad veze ima AMD sa tim da se ti porežeš i u čemu je to lakše stavljati Intel od AMDa (ili teže kad smo već kod toga) a to što ti ne radi sa 4 rama znači dvije opcije - ploča je neispravna ili ram je neispravan jer raditi mora, jedino drugo rješenje je dda ti ram moduli nisu isti pa ti zato neće bootati sa 4 rama, ako su pločice identične MORA raditi... Sad ljepo stavi jednu pločicu rama u komp, napravi Clear CMOS i onda probaj bootati, usput provjeri jesu li ti svi kontakti čisti i jesu li svi naponski konektori uključeni na ploči i grafi pa onda ako ni tada ne radi onda nosi na reklamaciju ploču... Btw nadam se da imaš neki dobar PSU da nebi bio on uzrok problema jel... Ako oćeš ključ u ruke umaš OEM PCe ili Mac pa izvoli, cjena - prava sitnica...
#5 |
Registered User
|
Jesam isprobao sam sve module jedan po jedan , opet isto . Intel se lakse stavlja jer samo puknes intelov cooler dolje u maticnu i click click to je to maticne su tak radjene da sve lijepo upada u njih da je to ne vjerovatno , a AMD moras kupit Zalmana i onda se lijepo porezes ili ti sam Zalman prereze svoju zicu i skuri ti proc ![]() Al nema veze , proc Intel i AMD cisto su OK kao procesori ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A na AMDu trebaš staviti BOX cooler ili Freezer 64 Pro u okvir i okrenuti polugu... ![]() Ono moraš biti nuklearni fizičar za to... ![]() Odnesi ploču na reklamaciju, btw zato ja ne kupujem Asus... ![]()
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
premjesteno u prikladniji podforum |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |