|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Monitor ničim izazvan odlazi u Standby
Help, Hilfe, Pomoć! Bratić mi ima problema s kompom a nije mi blizu da odem pogledati. Ajde ako netko zna da šta bi bilo pa ću ga probati telefonski navoditi... Dakle, konfu sam mu složio prije par dana tako da neznam jel' do opreme ili čega. Do monitora ne bi trebalo biti jer je kod mene 2 godine radio bez problema. Do kabla isto nije jer je i kabel bio kod mene i sve je bilo O.K. Komp je Amd 3000+ procesor, Asrock dualsataII matična, 512 Supertalent memorije, Asus V999 Gamer Edition AGP grafička, Codegen 400W napajanje, Monitor je HP 1730 Lcd i spojen je sa DVI kablom. Kabel je novi, došao s Dellovim LCD-om. Windowsi su Xp sa sp2. Sve po defaultu, ništa overclockano... Problem je da monitor iz čistog mira tokom rada ode u standby i sve dok se komp ne restarta neće da proradi. Nekada se ni pri dizanju windowsa neće pokrenuti. Ovo prenosim što mi je rečeno. Valjda je sve tako. Grafička se napaja preko dodatna dva molex konektora. NIje Codegen nekakvo čudo od napajanja ali na defaultnim postavkama bi po meni sve trebalo šljakati kako treba. Još sam za grafičku iz svake grane uzimao po jedan molex. Imate kakvih ideja ili da pakujem alat i put pod noge? Hvala unaprijed.
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 02.12.2007. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
možda je bratić ispuknuo kabel od monitora iz kompjutora dok je radio, pa sad ima takvih problema. to sam ja napravio i imo sam iste simptome. reci mu nek otvori komp, izvadi grafu, stavi ju natrag unutra i trebalo bi proradit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|