|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Driveri za Win XP na HP6720s! HITNO!
Komp u srijedu putuje u Italiju jednoj jadnoj studentici kojoj je internet neophodan, komp je kupljen na moju preporuku s free dos-om, ali ja, debil, nisam vidio da još nisu izbacili drivere za XP nego samo za vistu. trebaju mi neki (bilo kakvi) driveri za LAN i grafičku. za grafiku nisu neophodni, ali ako ne nađem za LAN, ubit ću se! Everest kaže da je mreža Intel 82562GT, skinuo sam neki driver od cca 80MB, ali ne radi grafika je Intel GMA x3100, everest kaže GMA 3000! skinuo sam neke drivere, ali mi na pola instalacije kaže kako komp nema dovljno resursa za to! WTF?! komp ima core 2 duo, 1 gb rama, 120 gb disk... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo, probaj ovo.... http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...OID=2096#11360 Piše da su driveri za Vistu, al moralo bi raditi i sa XP-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
driver za grafiku nađen, ako nekome zatreba http://downloadcenter.intel.com/Deta...ional&lang=eng treba mi još ethernet controller, network controller, neki modem device on high definition audio bus (koji je to uopće k$%c???) i neki unknown device....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a di si naso drivere za zvuk posto ih vise na hpovom siteu nema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
posalji mejl proizvodjacu ak imaju normalni help desk trebali bi izaci u susret.
![]() |
#7 |
Premium
|
nemam pojma, stvarno. to je bilo prije mjesec dana i morao sm u 12 sati naći drivere koji nisu izašli pa sam prekopao sve forume koji postoje na netu i bio je samo link za linkom. ali moguće je da zvuk paše sa hp 6715s komp je sada u italiji, a driveri na njegovoj drugoj particiji, pa ti ih ne mogu uploadati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|