|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji UPS za moj sistem?
Koji UPS je dovoljan za moj sistem? Trenutno imam Cellpower 600VA (low-end, koštao oko 300kn) ali počme pištat i gasit se kada spojim "glavni kompjuter" na njega, tako da je trenutno na njega spojen samo monitor... To se pogotovo događa kada upalim neku igricu, npr. Crysis, valjda mu je preveliko opterećenje? ![]() Tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
800W/1000VA ti negine ![]() EDIT: po onome što sam ja ovako što vidim koliko si OCao i koju konfu imaš, komp ti po tom kalkulatoru troži ~ 600W, bit će račun za struju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja si vec duze vremena razmisljam uzeti ovog Belkina mislim da nije puno gori od APC jer frendu mi je vec dva puta otiso APC!!?? Mislim da bi ti bio dovoljan!! http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=150.600.039 Zadnje izmijenjeno od: Salko01. 31.10.2007. u 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Racunaj da je 600 VA cca 400 W, losiji UPS-ovi imaju i vece gubitke. Kako bi dosao do tocnijih podataka, tocno izmjeri potrosnju (najjednostavnije je da stavis mjerac za uticnicu), izracunaj potrosnju u vrhuncu kroz duze vrijeme i nabavi UPS odgovorajucih karakteristika, cca na to nadodaj jos par sto VA za buduce potrebe i uzmi nesto iz srednje klase (APC, MGE, Belkin, Sicon)...
![]() |
![]() |
#6 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
uffff....previše...osim ako nemaš dedicated server... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mozilla Slave
|
Citiraj:
![]() @Neo-ST - koliko ti je potrošnja kompa sa monitorom(70W) po onom kalkulatoru ili nekom drugom i koliko je VA recommended UPS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mozilla Slave
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Buying Bitcoin
|
Naručio u Diskonta24 Belkin 1200VA http://diskont24.com/product.php?pro...7&cat=0&page=1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|