|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Laptop do 12500kn
Dakle, tražim laptop do 12500 kn. 17" monitor (visoke razlučivosti) Intel Dual Core 2 >2Ghz >2 Gb RAM DDR2 Grafička GeForce 8700M GT SLI ili nešto slabija (može i 8600 ili 7950 GTX SLI) Laptop će se uglavnom koristiti za obradu videa, grafike i, naravno, igrice... Preporuke? Zahvaljujem svima na prijedlozima (i konstruktivnim kritikama)! P.S. Vidio sam post ispod mojeg s gotovo identičnim naslovom ali mi se ponuđeni laptopovi "ne sviđaju". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa ako ti se "ne sviđaju" odeš sam na sajtove dučana i nađeš laptope "koji ti se sviđaju". jerbo sa 12500 možeš kupiti stvarno brutalan lap ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Imam doma već HP NX9420, ali taj ću dati starome za firmu, a sebi onda kupujem novi. Nije isto kada ti ljudi preporučuju nešto što sami posjeduju (dakle first hand information) ili da uđeš u dućan pa pitaš ljude koji ti žele prodati računala na skladištu koji da uzmeš...vjeruj mi...nije isto..."Svatko svog konja hvali" Dakle, i dalje tražim preporuke za laptop do 12500kn... Procesor da je 2Ghz ili jači Intel Dual Core 2 Minimalno 2Gb DDR2 RAMa HDD >160 Gb Grafička GeForce 8700M GT SLI ili nešto slabija (može i 8600 ili 7950 GTX SLI) Zahvaljujem na svim KONSTRUKTIVNIM prijedlozima i kritikama. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|