|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Par pitanja.....
Eto mene opet sa problemima... Zanima me koji je postupak kada stavljam novu graficku i da li je potrebno odinstalirati stari direct X i instalirati ga ponovo nakon instalacije graficke. Znaci ubacim novu graficku,dignem sustav (XP) i odinstaliram staru graficku,resetiram komp i ubacim drivere za novu i na kraju ubacim direct X...OK? ako grijesim,u sta ne sumnjam ispravite me! E da i da li je potrebno instalirati direct x u oba dva windovsa ako ih imam dva(98 i XP) HVALA!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako mjenaš proizvođača (reciom imao ATi i sada ubacuješ nVidiu) onda bi bilo poželjno da sa Driver Cleanerom počistiš sve tragove prijašnje kartice i onda odeš u device manager i još jednom removaš karticu i onda uredno ugasiš komp i odspojiš napajanje. Ubaciš novu karticu, spojiš napajanje i upališ komp, nabootaju se Windowsi nađu novi hardver, instaliraš driveri i vozi ... u protivnom ako koristiš istog proizvođača (imo nVidia i ostao na nVidia) i namjeravaš koristiti istu verziju drivera samo ugasi komp, odpoji napajanje, uvali novu karticu i spoji napajanje i pokreni Windowse mada bi i ja tu izveo ono što sam napisao kao i kod promjene proizvođača ... ja nikada ne reinstaliram DirectX ako promjenim VGA, Sound, ... i da treba zasebno instalirat DirectX unutar XPa i unutar 98ce ako imaš dual boot ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|