|
![]() |
#1 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Intel Core2Duo E6550
Pozdrav društvo.Ovako pošto sam novi u svijetu intela(do sada sam samo imao AMD)zanima me par stvari u vezi ovoga proca. 1.Zanima me koja je najbolja ploča,a da nije puno skupa i da se dobro da clockat 2.Zanima me kako se da clockat ovaj proc Eto nadam se da se nećete puno ljutit oko ovog pitanja jer sam stvarno novi u svijetu Intela.Hvala Pozdrav,Ivan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Trebaš i ploču i memoriju koje mogu dobrano potegnuti, jer procesor ima množitelj 7. Svoj posao će dobro odrediti Gigabyte GA-P35 DS3R i neka bolja memorija kao što je Crucial Ballistix 800 za ~400kn po gigabajtu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam E6550 u kombinaciji sa P35-DS3R i crucial balistix. Ploca je cini mi se dosta dobra ako si pocetnik u klokanju jer nisam jos nijednom morao resetirati cmos sta god sam izvodio ( npr. memorija na 1500mhz ![]() ![]()
![]() |
#5 |
.
|
Pa to ide debelo preko 3.2, ne moraš ga držati preko 3.2 za 24/7, kažem samo za becnh da probaš koliko ide. Naravno sa većom voltažom. Niti te koči mema, niti ploča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa neznam sto me koci ali znam sto govorim kada kazem zid. Tek sa zadnjim biosom sam uspio uopce bootati komp na 475*7 sa svim naponima na max neke tolereancije a preko to toga uopce ne boota. A sad ako imas kakv konkretan savjet reci jer nisam nista uspio naci. A i mene cudi jer svim i proc i maticna daju vise ali sam na overclocker.net naletio na topic gdje ljudima bas kombinacija ovog proca i maticne ne ide preko 460*7.
![]() |
#7 | ||
.
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kasno je, ajmo spati ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |