|
![]() |
#1 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Samsung 193p plus?
Dobio sam ga prije nekoliko dana,prije toga sam bio na Samsungu 753dfx. Razlika je preocita. I tako te ostale stvari. I zapravo najvaznije: Vidio sam da ga mnogi hvale,ali da neke nedostatke ima. Recimo kao da su boje slabe to sam procitao na internetu. Evo nekoliko pitanja: Sad bih vas pitao jel to dobar monitor? Ima li problema s njim? Da li sam mogao uzeti neki bolji koji kosta kao i ovaj? I zanima me je li dobro igrati igre i gledat filmove na njemu? Koja je najbolja rezolucija na njemu? Ja sam trenutno na 1280x1024. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja se nadam da ga nisi novog kupio negdje?! jer jedina cjena koju nabava za neki 193p daje je 5000+ kn sto je mnogo mnogo previse, a ima bitno boljih monitora za puno manje novce danas. monitor je super sve u svemu, a pogotovo za vrijeme kada je izasao. nativna rezolucija mu je 1280x1024 i na njoj prikazuje najbolju sliku. Uglavnom puno je bolji od SVIH monitora s TN matricom danas koje mozes kupit 19", znaci do 2000kn. sto se tice filmova i posebno igara, nebi smjelo bit problema unatoc sada vec staroj matrici. sve u svemu vrlo solidan monitor ako je kupljen rabljen, znaci cijena do 1500kn cca edit: eee da, jos jednu stvar, imho taj monitor je cisti sex, steta sto ne proizvode nesto tog dizajna vise ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Hvala na odgovoru!ima jos netko kakvih iskustava,komentara? |
![]() |