|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zamjena asrok matične boljom
prijatelju mi je uvalilo asrok matičnu jer kako kažu nije bilo druge i ta matična (http://www.asrock.com/mb/overview.as...Fire-eSATA2%2b) ga maltretira svaki dan ja moran do njega popravit komp jer nešto nevalja sad sam mu reka minjaj matičnu jer je ova očigledno blago rečeno sranje i treba mu nova u cjenovnom rangu do 650 kn Proc Pent. D 2,8 1gb rama 667 hdd sata ja misim seagate i Ati 1850xt koliko se sićam pcix Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 19.07.2007. u 20:53. Razlog: KRIVA MATIČNA NAVEDENA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
definitivno gigabyte P35-S3 or DS3 ili mozda P5B Vanilla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da ali ta matična je 200 kn iznad granice http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.161 šta kažete na ovu?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Smeće od ploče, bježi od tog...P5B vanilla ako ideš na taj cjenovni rangi ako ides na Asus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
uglavnom prvo je došlo do problema da ako na matičnoj staviš poboljšani (enchanced) način rada- odnosno defalutni ( da radi sata 1,2,3,4 i ide ) ništa od uređaja neradi onda san ja stavio na kompatibilan način rada i proradilo je no svakih nekoliko dana se opet (samo) vratilo na poboljšani način samo naučio san ga kako da to namisti pa je bilo rješeno za 1 mj. pojavilo mu se na ekranu neki boot disk error i gledan šta je i nikako mi neide u glavu piše da je na SATA 0 i sata 2 spojen Atapi cd rom onda san isključio jedan cd i uključio HD u sata 1 i i namistio u postavke da bude compatible sata 1 ,3 ide1 i radilo je. do sutra i onda opet isto samo san zamjenio mijesta konektorima (0,2) i tako svaki dan kad god se isključi komp mislo san da je do baterijice na matičnoj pa se brišu postavke al sat je normalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nek je nosi na reklamaciju - neispravna je... To se nesmije dešavati, a ako oni kažu da je to ok nek se javi Asrocku - oni će mu rješiti to bez problema, ja nevolim baš kad se Asrock stavlja u isti koš sa pravim Asusom, Abitom ili Gigabytom ali njihove ploče ipak nisu tako loše ovdje nekaj ne valja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
da, bas to, asrock ploce uopce nisu lose i ako sve radi na defaultu (makar, sa asrockom cak mozes i nesto OC-at) to mora raditi bez ikakvih problema, a ako ima problema onda je ploca neispravna i nosi se na reklamaciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
|
A čuj kao i svaka druga marka od ovih masovnih i Asrock ima i boljih i lošijih klokerica, mislim da svi znamo sve o Abitu i nekim primjercima iz kasne socket A ere i s478 i onog kaj je neko vrijeme dolazilo... Brrr... Čak i moja je tek nakon 3-4 upgradea biosa postala "normalna" i bez deranja čipseta si mogao prijeći ko čovjek 250FSB, asrock jednostavno ne postoji dovoljno dugo da bi kod mene osobno bio u listi prvog izbora, a problema s njihovim pločama ne vidim više nego sa bilo kojom drugom od jačih marki a kolko vidim i kulturni su kad ih korisnici kontaktiraju prama tome za koju godinu možda i uđu na listu... U svakom slučaju s ovom nekaj ne valja sumnjam da bi iko izdao tako nešto a ako ništa drugo nek se javi asrocku da znaju da postoji neki problem s tim i tim modelom - ko zna već idući bios može upravo to rješavati, uostalom bugovi se i otkrivaju tako da se neko na njih žali...
![]() |
#13 |
Premium
|
istina al sad kad san mu reka da ako uzme neku od 800+ kn da će moć i overklokat odlučio je da bi moga uzet i takvu neku a matičnu je već odnijo u hg-spot (cili komp zapravo) i ništa popravili su stvar da bi sutradan mene zva da mu je opet isto inače poslat ću mail asroku da ga izvjestim o problemu a on će uzet sebi Asus P5B ili ako šta bolje kažete EDIT GORE NAM NAVEO KRIVU MATIČNU TEK SAN SAD VIDIO DA JE OVA http://www.asrock.com/mb/overview.as...Fire-eSATA2%2b |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
|
Definitivno poslati mejl sa detaljnim opisom procedure i problema asrocku, siguran sam da će ih to zanimati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|