|
![]() |
#1 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
E2160 / 3200+ dilema
E2160 nov. osvojio ga na lanu u sloveniji danas. navodno neki serijski primjerak (shta god to znacilo)..uvjeravali me da je bolji radi necega i necega ![]() a savjet: atm sam na 3200 + lanparty ut zanima shta mi se vishe isplati: 1. prodat to dvoje i kupit neku 775 maticnu i cooler za proc. 2. prodat e2160 i lova u djep da li bi bila neka osjetna razlika u normalnom win radu i quake4 (s smpom)? tnx
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kao prvo malo si promašio podforum. Kad bi išao na soluciju prodaje stare konfe, ne bi morao kupovati samo ploču, već i ddr2 memoriju. E2160 je dvojezgreni procesor i vjerojatno bi osjetio razliku sa prelaska na dotični. Kad bi tražio procjenu e2160 (pretpostavljam da je procesor bez jamstva jer je osvojen na nagradnoj igri), mogao bi dobiti nekih 450kn - novi dođe 628kn... Za 3200+ bi mogao dobiti nekih 200-250kn, a za ploču nekih 450kn... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prebacio sam topic u "Intel". Na tom mjestu ja bi se svakak rijesio AMD-a i te DFI-jke i otisao na dual-core. Kad si ga vec osvojio, steta ga je ne iskoristiti i ne opskrbit se DDR2 memorijom, sad kad je bezobrazno jeftina ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ok hvala svima. za sad ga necu prodavat, moram vidjet kak stojim s lovom. Mogu samo zamolit onda za preporuku maticne, coolera i rama(cak mislim da mi bolje boljih gigu nego loshijih dvije gige...npr copit sad jedan keks od gb pa kad skupim love drugi) te neki link za clockanje for dummies ako moze ![]() tnx
![]() |
#7 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
mb gigabxte p35-s3 ram crucial balistix 1gb 667mhz ili kingmax 1gb 667 u slucaju da nema balistixa a cooler, mislim da je ac freezer 7 sasvim ok za clock |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, Gigabyte GA-965 DS3 ili P35 S3/DS3, Ballistixa nema (ima samo skuplja verzija PC-8500), tako da možeš ići na jeftinijeg Kingmax ili Goodram 667, neka sredina bi bio Crucial 800 Value. Od coolera ti mogu preporučiti: do 200kn: Freezer 7 Pro, Scythe Katana 2, Coolermaster Hyper TX preko 200kn (do 400kn): Thermaltake Sonic Tower/Big Typhoon, Scythe Infinity/Mine/Ninja, Noctua NH-U12F. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|