|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Ovako imam siemens se555 i to izgleda ovako p=PORT; c=comp; s=switch siemens se555 p1.........p2............p3...p4 |--------|----------|---| c1.........s1 .............| |----|----|----|----| c2...c3....c4....c5....s2 ............................| .........................|----| ........................c6....c7 e sad...na kompu 7 radi : ts server, dc++ server, UT server, Cod server, http server...itd Problem je sta samo UT i ts rade kako treba...ostali serveri nece da prorade na netu, nikako, samo u lanu...i da,sve sam portove otvorio od 1-65535 i opet isto...forwardirao,napravio i exposed host,ugasio firewall...sta jos??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
koji je router u pitanju? koje su adrese u pitanju? koje portove si forwardirao i na koju adresu? imaš statički ip ili? dyndns? malo više informacija molim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
Ovako...SIEMENS SE555 DSL upaljen je dhcp na njeemu...svi kompovi u mrezi imaju dinamice adrese...ja sam na server stavio staticku tako da se slucajno nebi promijenila...uglavnom siv su od 192.168.2.100 do 192.168.2.110 forwardirao sam SVE portove,jer sam vec poludio, ovako 1-65535 na adresu od servera 192.168.2.103 jos jedna sv+tvar nema ts na webserver listi...tek ka comp1 ima server ts upaljen onda se klikom na njegov server ulazi u moj!!!! ne kuuuzimo zasto!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
ajmo ljudi pomozite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
Privremeno isključi firewall na računalu, tako da eliminiraš tu moguću smetnju. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
DNS I GATEWAY PODESENI U etc/host firewall je OFF Port 80 otvoren sve radi na d-linku ali na siemensu se555 nikako |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Kaaaakav firewall hahaha Sve sam probao ![]() danima sam se prco i nista...cudno jer s d-link,ponavljam,sve uredno radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ugasi sva računala na mreži (ili fizički odspoji-još bolje). Ugasi switcheve. Upali switcheve. ![]() Resetiraj router na defaultne postavke, te ga ponovno konfiguriraj samo sa postavkama dovoljnim za pppoe konekciju i port forwardingom za neki servis koji do sada nije radio. Trebao bi tada proraditi. Postepeno dodaji u listu ostatak servisa kojima trebas pristupiti s interneta. Opis je na strani 62. manuala (do 67.). Kada sve proradi s tim glavnim pc-em, onda pali ostale (ili ih spajaj fizički na mrežu). Ovo sa ts mi nije jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|