|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
USB Hub
Nada se da dobro mislim kada kažem Hub.. Uglavnom zbog nedostatka usb priključaka i PCI slotova za stavljanje dodatne usb kartice trebao bi mi USB (Hub?) da podjelim jedan usb2.0 na više njih.. Imam masu priključaka..ono..tipkovnica..miš..pda..2 diska..gamepad.. ..Ima li tko kakav prijedlog kojeg da kupim?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi svakako neki s napajanjem, inače ti diskovi i gamepad neće radit...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Kupio sam iz linksa onaj 7 portni...radi ali kako izgledaaaaa..hehe, kao božićna jelka..
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam ovaj drugi. Njah, kajaznam, ljepi je plavi. Za performanse ne znam jer moj je usb ionako 1.0 pa je spor za tvoje poimanje, no to što je okrugao je jako olakšavajuće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|