|
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa ako sve možeš igrat na high details ne vidim čemu je OC-at ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Skini si slijedece: http://www.techpowerup.com/atitool/ Kad ga otvoris sa skroz desne strane su 2 stupca ''3D perf.'' i lijevi ti je core freq a desni mem freg lijevi ce tebi biti 560 a desni 700 (1400/2 ) i sam podizes po malo gore freq za 10 i sa lijeve strane kada mislis da je neki max ( a najcesci max ces nac tak da na netu nades nekoga tko je oc-ao tu grafu vec) imas ''scan for artifacts'' pustis to malo da radi ak ne nade grresaka sve 5 probaj jos a kad ti nade greske na nekoj freq onda smanji freq malo i tak dok ne ddes do nekog maxa... Dizi prvo mem pa cor i testiraj svako malo i sve bu 5 ![]() I da...fora je dobiti sto veci memory freq jer je on uglavnom zaduzen za fps-e...probaj nac neki omjer....a uglavnom pozabavi s ei skuzit ces nije tesko (cak sam i ja suzio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
cilj je kao što si i reko dobit što bolji omjer
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kod mene se osjeti da bolje grafa radi (mala je gotovo nikakva razlika ali primjeti se) sa vecom mem freq ali sry ako sam dao dezinformaciju... Probaj kod sebe onda mora biti da je svaka ipak drugacija... Probas vidis napravis: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Gen1us i ostali,hvala vam od srca svima,ako nekome zatreba pomoć u vezi digitalnog satelita,neka se slobodno javi na PM!:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|