|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
CPU 100% IN USE
Imam problem. Kada pocnem pisati pise mi kao da mi je cpu stalno 100% in use. Sve zivo mi je ***eno usporeno. Ovo gore sam pisao 5 minuti jer ide svakou sekundu po jedno slovo ![]() skeniorao sam perotriv virusa al nemam ih. Evo napravio sam switch user, kreirao novi acount, prebacio se na njega pa onda opet na stari i sad mi je normalno, iako je jos mrvicu usporeno no mogu normalno pisat. Dali netko zna u cemu je problem jer me ovo ***eno izluduje ![]() temp od svega su normalne hicjak this log predobar skenira sve zivo nema virusa nigdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da si pročitao pravila, vidio bi da si trebao navesti konfiguraciju ukoliko imaš problem. Zar je to tako teško? Uglavnom, prije nego bih ja posumnjao u hardveraj, probao bi reinstalacijom windowsa srediti stvar (ako su stari windowsi).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koji proces od aktivnih ti zdere snagu i koliko memorije ti ukupno zauzeto aktivnim procesima, naravno i ovo sto cijenjeni Vutzo kaze...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Da li imaš možda 6800gs karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
p4 1.8 radeon 9600 512 mb ram ploca asrock- nova hard 60gb seagate za sve ovo mi treba 5 min da vam napisem jer ide svako slovo po sekudni nemoze brze. a. procesi zderu 5% proc i 120 mb memorije. kad upalim neku laksu aplikaciju odma skoci na 100 usage. kad pisem nekad mi je usage normalan a nekad 90-100. sta da radin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neznam u cem je problem, ali imao sam slicnih i u oba slucaja je bila kriva integrirana zvucna. Znam da glupo zvuci al istinito je. Doduse meni je proc skocio na 100% samo kada bi komp restarto, a ako je normalno ugasen i upaljen radilo je sve ok do restarta naravno. Oba dva puta sam problem rjesio nekim jeftinim zvucnim karticama i gasenjem integrirane. Mozda je kod tebe nesto drugo, ali probaj nista nekosta. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Task manager bu pokazal kaj ždere CPU(alt+ctrl+del ,proces).Probaj pri dizanju Windowsa pritisnutu F8,Pa odaberi da se dignu zadnji poznati dobri Windowsi(pisalo bu na engleskom).Javi kak je prošlo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E kod mene kad su zvucne bile u pitanju u tasku nije nista pretjerano zderalo proc. Mislim sve je bilo normalno, ali proc bi bio zauzet 100%. Doduse treba provjeriti u tasku svakako jer tko zna u cem je kod njega problem. Mozda stvarno neki softver zdere procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pošto nemaš 6800GS ![]() Reci, ti se to počelo nedavno događati ili ono, od kada si dobio komp?
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
99% mu explorer zdere proc meni bilo dva puta tako format c: i svi problemi rijeseni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|