|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Kako to objasniti ne znam ni sam! Jednostavno samo se začuje škljocanje u kućištu i kompjuter se smrzne i ne pomaže ništa osim restata! Konfa je slijedeća: Asus P4C800E DELUXE sa 4X512 rama, Intel Pentium 4 2800 MHz HT Nortwood jezgra, WD 320 Gb sata disk, optički pogon je Pioneer 110D DVD-rw i Samsung Combo Drive DVD+CDRW, grafička je Sapphire Ati radeon X1650 Pro. Za struju je zadužen MS od 400 W! Požurite sa savjetima, jer me to sve živcira!! :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Disk testiraj... A ne bi bilo zgorega ni da napajanje promijenis... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi samo 2 keksa rama pa probaj...ili jedan...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Škljocanje, misliš kao zvuk kad struja pucketa (napajanje ) ili kao grbebanje metala u nešto ( onda kao što kaže nicko disk ). Dakle pokreni error cheking diska i to sa svim opcijama. Ali prvo što mi padne na pamet, napajanje naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
OK zasada ali još savjeta nije s goreg
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
fortron, chieftec 300-350W 300W-ni enermax ako se još u Linksu može nabaviti tj., koliko love misliš dati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma fortron 350w ce ti biti uvrh glave... btw, kad si zadnji put reinstalirao win? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Skoro
|
![]() |
![]() |
|