|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
BIOS chip
Unaprijed se ispricavam ak vec postoji tema, ali nisam ju nasao... Zanima me da li ima u ZG neki shop koji prodaje BIOS chipove (cisti, bez icega). Trebao bi jedan 3.3V, 2MB chip za svoju soc.A plocu (Soltek SL-FRN2-LR) Zadnje izmijenjeno od: GrGaKC. 07.01.2007. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja to nisam nigdje vidio, mislim da bi najlaksi posao bio da nades istu takvu plocu kojoj je nesto drugo polomljeno a taj cip joj radi pa skines sa nje.... kaj se takvih cipica i elemenata tice, ja mislim da je najbolja chipoteka, pa mozes tamo otic, al 99% sam da neces to nac tamo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imaš u chipoteki. Usput jel zna netko kako da sredim sliku na monitoru kada idem gore dolje po nekoj internet stranici. Problem je u tome što ne klizi normalno nego sa svakim okretom kotačića na mišu kao da se cijela slika na ekeranu učitava. Kratko rečeno jako sporo se pomiče. Može li se to kako popraviti. Ako me razumijete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
pa sve sam drivere lijepo instalirao i ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
@angel - da, driveri ![]() ovo za programator je dobra stvar al to treba znat,a i trebas programator nabavit a to je skupo dosta a i nema ga svako, a ak i mozes nabavit programator, rade odnesi negdje gdje znaju sa tim u Linksov serivs.... i ja mislim da moze tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
i za jedno i za drugo. za sve. i mislio sam da će to riješit problem ali nije... i dalje ne znam što treba.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pa, nije chip skuren, stari radi normalno, ali htio bih napraviti dva bootable chipa (jedan stock a drugi modded BIOS). Ne bi pasao bas svaki chip sa nF2 ploca, ali ne smeta me to, nego ne zelim sakupljati staru kramu okolo(a i teze je naci "unistenu" plocu kojoj chip valja). Gonzo, a kolko bi ti za chip? mislim, ako ti ne treba... I naravno, da je kvadrat 3.3V, 2MB (naglasavam zato jer su mi neki "lokalni" pod moj chip pokusavali prodati pravokutni 4MB chip). EDIT: Gonzo, nvm, sad sam vidio da si iz RI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
ADSL. Prije par dana sam instalirao windows i sve je bilo u redu. al onda sam iz nekih razloga morao instalirati ponovno i sve sam isto napravio drivere instlirao i to al ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
podesio sam scroll |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Možda ti je ipak jednostavnije napucat novi bios na programatoru u nekom servisu... Ili mislaš modane biose isprobavati pa oćeš rezervu?
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
yedwy, nisam flashao, nego ovo drugo... isprobavao bi pa bi zelio neku rezervu... gonzo, radi od L verzije, samo treba paziti da je FRN2 a ne FRN, jer su razlicite... Jedina razlika izmedju L i LR je ta da LR ima Raid podrsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bubba jesi tuuuu? javi seee! Ma, sad cu ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo poslao sam ti jutros cip pa javi ako uspijes oziviti plocu da nazdravimo u to ime |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|