|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Freezer 64 non-PRO na AM2 socket?
Pozdrav svima, Jel netko možda zna, isprobavao ili ima doma sam tako - da li se non-Pro verzija Freezera64 može staviti na matičnu sa AM2 socketom? Fala unaprijed ![]()
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, mislio sam rec da ne ide, ali vidim da mu je kopca kao kod box coolera. Znaci da bi trebao ic. Nisam probao makar ovih dana trazim jedan dobar AM2 cooler i izbor mi je pao na COOLERMASTER Hyper TX iz hgshrota.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Fala imitatore, već sam taj pročitao prije postanja taj link. Tamo je frajer napisao da je on ipak morao nekaj delati na kopči, rotirati ju u izvijati nekako da bi stala. Imam viziju prelaska na AM2, a žao mi je dati Freezera64 + 92mm u prodaju po 60kn (a i nitko ga neće kupiti), pa ako stane da se iskoristi.
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Službeno ne ide, a modanjem bi se vjerojatno dalo nešto srediti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Malo volje i spretnosti i voila... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Tja...mislim da ću ga ipak prodati. Samo kaj onda neznam kaj da stavim na AM2 ![]() Ha dobro, fala vam puno fantje... Lijepi pozdrav svima od Vuce ![]()
#8 |
Banned
|
O Scythe Mine SCMN-1100 hladnjaku sam pročitao dosta stvari i čini se kao dobar izbor za AM2 ! |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
I ja isto, ali stari moj, 270kn nedam za cooler pa ni da ga drži na sobnoj temperaturi ![]() Freezer64 PRO mi je onda puno bolje riješenje, 140kn bi dao, iako i to ide teško ![]()
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Našao sam par reviewa tog coolermastera i sličnih je performansi kao freezer 64 pro, a i cijena je tu negdje. Stiže preksutra, pa ako se do tada ne odlučiš javim ti dojmove iz prve ruke.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() I na kraju uzeo s939 3000+... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
D 805 mi se previše grije, nije to moja furka ![]() A i ima mi premali FSB ![]() Ide se najvjerojatnije na AM2, nema se para za C2D (iako me masni danas 20 minuta nagovarao ![]()
#13 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Najjeftiniji, a da je Dual Core -> X2 3600+ AM2 Okvirno, konfa bi trebala zgledati ovako: X2 3600+ AM2 Gigabyte M55Plus S3G 2x 512MB DDR2 667 (GoodRam) ili neki OCZ DDR2 800 ako masni uspije nekog frenda nagovoriti... Grafa je integrirana i X600Pro mi za sada nije potrebna (ko ju oće kupiti, PM-me) a lova će mi dobro doći. Velim, još mi jedino CPU cooler fali. Biti će ili Freezer64 Pro (za kojega znam da je super) ili ovaj Coolermaster XT ako ga Mar recenzira ubrzo. I nemojte mi valjati o C2D-u, znam da je bolji, ali nedam 600-700kn više. Jednostavno mi to nije potrebno i misilm da bi popušio na uloženo/dobiveno/iskoristivo !
#15 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Imaš i na Novi socketi i ploče, članak između ostalog i o 3600+ X2, pa baci pogled ako ti se da. Nadam se da buš i taj cooler nabavil/spasal i nema te Amerika. Pa onda javiš iz prve ruke kak "prede" 3600+ X2. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Stari, čim si postao, ja sam prolistao taj članak ![]() Uglavnom su potvrdili ono kaj sam znao. Proc je strava i nadam se da neće nestati do trenutka kada ga idem kupiti. Matična, je navodno bez mušica i radi dobro - tu zahvaljujem članu koji je odvojio malo vremena i odgovorio na moja pitanja preko PM-a (grazie Mile ![]() Ha kako prede. Bumo videli - ali imam dobar osjećaj Kaj da ti velim, napadam C2D u Super PI-ju i rušim 13 sekundi sigurno ![]() Al osim rušenja imam još jedan cilj, pasivno neka dela ![]() ![]()
#17 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Cache AMD-u uglavnom jako malo znaci po pitanju performansi i X2 3600+ cini se odlicnom odlukom...proc je odlican po meni, bb svih klasa ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo, ako nekoga zanima, montirao sam coolermastera. Pošto nemam sad vremena za testiranje, samo ukratko: CPU radi na defaultnoj frekvenciji i naponu, idle temperatura jezgre (cpu dioda) je 27 (sa box coolerom je bila 35), 540 rpm (box se vrtio na 1350).
#20 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..decki ova serija opterona za 750kn u hg spota je pun pogodak,imam jednog kod sebe,za sad 2800mhz-a na def voltazi,posto mu je mnozitelj 9 sad mi htt radi na 311,pasivac je na northbridgu pa me strah ici vise,ali za te novce kome se nesvidja san diego iz info game jer je tray nema sto misliti ![]()
#21 |
Moderator
|
Jel vent nečujan na tim okretajima?
#22 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
Citiraj:
No nekakav moram uzeti, jer sutra valjda dobivam nove stvari a nemam cooler za proc koji je tray ![]()
![]() |
#25 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#27 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#28 |
Banned
|
Pro verzija ide, a što se tiće non pro....trebalo bi ju malo preraditi i može ići na AM2.....ali mislim da se ne isplati zezat s preradom.... ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Alpine 64 bi mogao biti jako dobar i jeftin izbor za one koji ne OC-aju (ide na AM2, ako netko pita). Na slici se ne vidi dobro kolika je mrcina (dosta veći od BOX cooler-a). Čak je po specifikacijama i tiši od Freezera pro (ali nešto slabijih perfomansi, naravno).
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|