|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Sundstorm i maticne
Evo jedan link, mozda vec znate za njega Ploce za koje NVidia priznaje da su SS Dakle ni jedna epox ploca nije SS, zanimljivo da ni ASUS A7N8X Deluxe nije a instalira se SS CP ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ona tebela mi bas nije jasna... 8rda+ ima ss...tak da mi je ovo malo cudno...ili ss certified ynaci nesto sasvim trece |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
|
Evo jos jedan zanimljiv link Zahtjevi koje ploca mora ispunjavati da bi bila SS Ima i download pjesme koja je "real SS song" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Epoxici 8rda+ fali samo onaj breket sa digitalnim izlazima i ulazima da bi bila ss. SoundStorm je ustvari samo certifikat. I da, taj breket se prodaje zasebno za nesto vise od 100 kn. Ja sam ga napravio za 10 kn. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice sheme vrlo je jednostavna, u biti nema je, samo konekore spojis na odredjeno mjesto na maticnoj. Evo jedne stvarno odlicne strane za epox-ice i abit-ice, sa tonom stvari, ukljucujuci i "shemu" za digitalni output. http://www.motherboardfaqs.com/news.php Evo jedne stranice samo za ep 8rda+ http://8rda.com/index/News.cfml Nadam se da ce pomoci. Pozdravljam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..
|
tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko sam vidio, tj. kako pise na linkovima koje sam dao gore, samo je digitalni output sporan... Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
evo iskopao sam na netu
- NVIDIA nForce(tm)2 platform processor-based motherboard that includes the MCP-T with APU supporting Dolby Digital 5.1 encoding - Discrete (non-shared) front left and right analog outputs - Discrete (non-shared) rear left and right analog outputs - Discrete (non-shared) center and subwoofer analog outputs - Discrete (non-shared) S/PDIF digital output (coax recommended, but they can do optical) - Discrete (non-shared) line-in analog inputs - Discrete (non-shared) microphone analog input - Minimum 85db signal-to-noise ratio on all analog outputs - Minimum 80db signal-to-noise ratio on all analog inputs - Dolby Digital testing, certification, approval from Dolby and NVIDIA
![]() |
#13 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Sundstorm i maticne
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Moja ima yeah. ali ima isti bug kao i Aus A7N8x DELUXE. U csu pocne krcat onda moras prebacit ono APCI i te fore tam nest.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
koje su to gluposti pa nije da ne radi ak nemas te izlaze.... ja derem soundstorm i bez toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|