|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Problem sa install SP1&2
Ukratko da objasnim , lipo sam aktivira windows to je sve 5 i sad kad krenem instalirat service pack 1 ili 2 pise ovo : The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The Service Pack will not be installed. For more information, see Knowledge Base article Q327101 at http://support.microsoft.com. Stvarno mi nije jasno ????? Fala unaprid |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Znaci nainstalirao si orginalne windowse sa orginalnog cd-a i obavio aktivaciju preko telefona, ili si koristio piratske windowse? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Imaš možda custom "temu" kod podizanja windowsa, odnosno koristiš li programe koji omogućuju igranje sa time kao BootXP ili LogonUI Boot Randomizer? Na njihovim stranicama piše da ti programi mogu stvarati takve probleme.
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
No, no... Ako si instalirala originalne windoze i aktivirala ih - zovi M$ službu za korisnike da ti riješe stvar. Zato i postoje i jako su efikasni. Ako to nije slučaj - zaboravi. Ovdje nećeš dobiti rješenje kako i zašto ilegalne windoze natjerati da... |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Fala starii , u tome je bio problem ![]() @tor. 1.Moja stvar koje windowse imam , ja sam pita pomoc za ovo i covik mi je lipo pomoga. 2.Aj da cujem koliko to ljudi koristi Windows original ovdi.:confused: RESPECT |
|
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ključam, vidim da već kreće u drugom smjeru... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|