|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
nvidija=najveća đubrad ikad
Evo ga sad. Čitajte najnovije vijesti. Pomirili se futuremark i nvidija. Još kako??? Zaprijetila im nvidija tužbom i kaj ćeš morali su reć kak su varanja optimizacije i kak je nvidija divna i krasna. E sad je fakat dosta i dosta mi je te đubradi iz jebene nvidije. Od sada ko god uzme njihove karticu za mene nema apsolutno nikakvog dostojanstva a bogami i future mark je odradio svoje. Nakon ovog propada sigurno. Ali možda ih nvidija kupi kak je neke druge kompanije. Rađu ću imat najgoru i naslabiju karticu nasvijetu samo ne nvidijinu a bogami ni njihovi čipseti ne ulaze u moj komp pa makar bili najbolji na svijetu. I da skratim JEBEŠ NVIDIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
u jeeee, pa di gori sinko??? čudiš se ko krava mrtvom teleku..... ![]() to je samo još jedan dokaz da su na svijetu 2 vrste ljudi....kupci i prodavači... a pošto kupci već dugo nisu u pravu(ko nekad davno,još 80-tih!) prodavači,tj u ovom slučaju nvidija,sutra ati,diktiraju po svojoj doktrini i za boljitak SVOG profita a ne da ugode,nedaj bože morti sirotom kupcu! prema tome, oš,neš,nemoraš,dok ima puno miljončeka drugih suckera(ija sam jedan)koji buju kupili,i time omogučili nvidiji da i dalje dela sranja i opet vleće raju za nos. al to je već zakon tržišta ,a zaštite za malog potrošača(SVE NAS!) ni od korova! sve se svodi na ono staro:ko voli,nek izvoli,a ko ne ma boli nvidiju za tebe,mene... kad i sam znaš kolki postotak na tržištu cepa sa svojim proizvodima!!!sam zato nas i je.u u ganglije!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pinsla po tvojim postovima u zadnje vrijeme preporucio bih ti da hitno doktora posijetis da te pocnu pucati s normabelima, xanaxima.... jerbo ove sve vise ukazuje na to da si ti zapravo jedan veliki PSiHICKI BOLESNIK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
e sori pinsla ali ovo je preslo granice fanatickog islama... ajmo pozvati dzihad... jos bi mi bilo jasno da imas neku nv karticu koju si platio 4000kn pa ne radi...ali ti imas atija i ne znam zasto te toliko brine sto drugi rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
A jesi ga ti pretjerao. NVidia je zasrala sa svojim FX-icama ali prijašnje kartice su joj bile vrlo dobre. Ja sam prešao na ATi zato što trenutno ima bolje kartice, a za godinu dvije tko zna. Ako nVidia bude imala bolje uzet ću nVidiju. Ja se nadam da će se ona uspjeti izvuči iz govana jer trenutno ATi dominira i cijene su visoke. Kad bi se pojavila kartica koja je u rangu npr. 9700PRO počet će padati cijene.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Abu Musa, Abu Đihad, Ja kašika ti viljuška ... aj ohladi. Ja sam nVidiu zamrzio još od doba TNTa, zgadila mi se kada je uništila sve što je valjalo od 3dfx bez kojeg, ruku na srce, ne bi bilo tih lijepih 3D đinđi-minđi u igricama. Nikada nije isporučila šta je obećala, jedine poštene kartice su im bile GShit 2 MX i G3 Ti 200/500 ostalo je ... a čuj dok se govori o nečemu dobro je pa makar i loše, to je poanta reklame. To kaj je Futuremark postao nakupina beskičmenjaka Bože moj. Kupci se djele na naivčnie i one koji znaju kaj žele i trebaju. Na informatičkom tržištu je najviše naivčina (ovaca) i treba ih guliti do kože i to nVidia zna i to radi. I naj se previše nervirati, tebi kada stane cooler kao meni prije par mjeseci buš to skužio i igrao se, drugima bu nestala slika i nema garancije ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
HHmmmm .... moral i korporacije od više milijadi $ obrtaja godišnje ... ne hvala ![]() Corporite hostile takover nije ništa ćudno u svijetu big bucks buisnessa. Mad Onion je postal neugodan zbog loše FX kartice. Nije to njihova greška, ali to ništa ne mijenja ![]() Više nije toliko bitno kolika je zarada, već koliko posto je više nego prošle godine u istom razdoblju. Veliki igrači igraju samo na konstantan rast - bez obzira na industriju, igračke, toalet papir, Nvidia, isti k*rac, sve su to $. Sad se tu nađe nekakv kaj ti ja znam 3D mark i počme srat kak FX kartice ne valjaju i Ati je bolji - bah bedaki. Ili ih tužimo ( jeftinije ) ili ih kupimo ( skuplje ali ziher riješenje ) ili ih futramo iz crnog fonda, a oni pričaju kak je Nvidia nadmočno hladni oružje 21 stoljeća. Thats just the way it is - things will never be the same ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
madonion je i sam prije dosta priznao da im nnije jasno zasto nvidijine kartice ppostizu lose rezultate u novom 3dmarku i to zbog jednostavnih razloga prvi testovi se vrte na osnovi dx7, drugi na dx8 a od dx9 potoji samo 5% ukupnih testova.dakle nije moguce da kartice koje su iste (odlicne) rezltate u starom marku odjednum postanu upola losije s novim 3dmarkom u odnosu na one s kojima su se komparirali kad se u osnovi nije nista promijenilo stvar nije valjala i svi su toga bili svjesni, zanemarimo sad Fxice i nove radeone, i gf4 se u novom 3dmarku pretvorila u mx400 naspram rivala iz onog doba |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Pa to je test u kojem dominiraju DX9 kartice,valjda i 5200 ima bolji score od TI 4200 a nije joj ni do jaja Njima lijepo Nature test ulazi u score...nama ne tak da to baš i nije neko mjerilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ma Pinsla se malo napio pa onda to napiso evo kladim se sad će isprika čim se ispovraća...evo pijem u to ime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Re Di Calamara
|
Re: nvidija=najveća đubrad ikad
Citiraj:
:|
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: nvidija=najveća đubrad ikad
Citiraj:
Baš kad sam pomislio da će nVidia propast još dublje ovakvo nešto se dogodi - al' je taj futuremak pičkica - ne bi sa ja pomirio sa varalicama pa da mi i prijete tužbom - za kaj bi nV tužila - da je 3dmark pretežak test za njihove GeShit FX i branili bi se da su varanjem jedino mogli postići kakve-takve rezutate ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Re Di Calamara
|
Re: Re: Re: nvidija=najveća đubrad ikad
Citiraj:
i sada se javno ispricao radi toga i nV opet rula... na zalost ljubitelja atija
![]() |
![]() |
#15 |
Head Of The Radio
|
Očita stvar je da su driveri "optimizirani" kad je dobitak od 30% vidljiv samo 3D marku a ne ostalim aplikacijama(igrama).Futuremark je najveća pušiona em su sebi ugled poljuljali em nVidiji(ko djeca su:"E sad ću te ja reć mojoj mami pa kad te ona istuče....što mi neš pomoć,sad se tužakaju sad se vole)Drži te se vi igara i njihovih rezultata a ne pustih markova.Slažem se da je Pinsla pretjero ali vaćinom izrakao istinu..čudim se što nVidija nije kupila futuremark pa da si ga kroji po želji...i da nisam ja nikakav fanATIc a ni nVidiot već kažem samo objektivno mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
ali zna detalje a to je da je dx9 u cijemom 3dmarku mizerno ukljucen dok je najcesce rijec o testovima baziranim da dx7 i dx8....dakle nemoze se desiti da kartica koja je optimizirana da dx8 ima losiji rezultat nego sto bi trebala imati a da nije rijec o gresci....futurmark ju je priznao i kraj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
bila je greska , ali sa futuremarkove strane i on ju je priznao i nema vise nije ovo krimic , pa sada mora biti hepi end [kaj se tice vas atijevaca]
![]() |
![]() |
#18 |
Caught Somewhere In Time
|
Baš mi je drago kaj se razvila ovak zanimljiva rasprava ![]() ![]() Tak je i bilo zamišljeno da se malo razdrmaju stvari ![]() Jedino su me neki razočarali, no kako god bilo sad se vidi kak stvari stoje i tko ima ono nešto potegnuti svoj osobni stav i jasno ga reći a ko nema!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Head Of The Radio
|
Evo rekoh ja da se napio dok je ono napisivo,sad se eto otrijeznio i ne bulazni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
A kao prvo ni GF 3 8500 i GF 4 nisu kartice optimizirane za dx 8. Ne moj prijatelju to su kartice još uvijek ponajviše optimizirane za dx 7 jer kad su se pojavljivale igara koje bi koristile dx 8 nije bilo. To se pogotovo vidi po brzini novih dx 9 kompatibilnih kartica koje imaju daleko brže vertex i pixel shadere i to su tek prave dx 8.1 optimizirane kartice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam cemu rasprave, da se ati imao na sta zaliti dok je 2001 bio aktualan mislis da se nebi zalio??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Nema se tu ati kaj žalit u vezi starog marka. Tada tzv optimizacije by nvidija nisu bile tako očite i mnogi ljudi ih nisu ni skužili ali su nosile kojih 200 300 markova fore gf 3. Jedini koji je tad trebao reagirat je bio futuremark ali s obzirom kak je nvidija tad bila jaka nisu se uopće usudili to spomenut. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Propali Amigaš
|
http://www.tech-report.com/etc/2003q...3/index.x?pg=1 Quake/Quack, meet 3DMark/3DMurk Daljnje Nvidia "optimizacije" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
prva - da je nvidia foru pokupila od ATIa (kojeg tjednima svi prozivaju andjeom....prozivaju i nvidia andjelom ali tame ![]() 2.kad sam pokledao rezultate testova s jednim i drugim nacinom prvo sam rekao wow ali onda obratio paznju na brojke s strane...jako strasno 3.ona fora s kvalitetom slike cijim se rusenjem dakle doslo do ubrzanja u 3dmarku....jebes to padanje kvalitete kad ti treba neki program da bi ocio razliku.kad igram gledam okom a ne filterima u nekom photo programu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Propali Amigaš
|
Ovaj Greg je sve smješniji sa komentarima ![]() Pa za većinu stvari u 3D shooterima ti treba povećalo da vidiš razliku kad su uključene/isključene, ali nije poanta u tome. Poanta je u varanju, a pogotovo ovako smiješnom kao što to nvidia radi. Optimiziraju drivere za benchmark za koji su javno rekli da NEĆE optimizirati, a kamoli varati, koji po njima uopće nije relevantan itd. Još mi je smješnije što nvidia ima puno veći utjecaj, a izgleda da se i bezobraznije postavlja, pa se digla puno veća buka oko jednog ATI slučaja nego oko čitave gomile vezane za Nvidiju u zadnje vrijeme. btw, na tom sajtu su napravili upravo ono što sam pričao da sam vidio za OpenGL aplikacije jednom davno, naime razliku između idealne i "driver" slike. U 3d shooteru zbilja teško da ćeš vidjeti razliku, ali u 3D žičanom modelu u Autocadu ili 3d Studio Maxu već lakše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A to kaj je Code Mafia prešla u ATI nećemo spominjati... Trenutno je u klasi soma i pol kuma 9500 PRO najbolja kupnja. Ak danas sutra bude bolja NVidia ja ću to prvi priznat. Meni osobno je bitno da mi igra fino ide na 1024x768 sa prihvatljivim framerateom i detaljima. I naravno vražja grafička bi morala imati i nekakvu funkcionalnost,dakle VIVO... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Head Of The Radio
|
nVidija rula na tržištu čipseta ali se opustila na graphikonerima..to ti je nemoš imat ovce i novce...u potpunosti se slažem sa Jelcom...al evo barem su za zimu najavili NV40 i evo sad NV35 pa izgleda da se popravlju Koja će makina bit nForce 3 tj K8Crush najavili su i nForce2-SG podržava i neslužbene standarde memorije(Corsair ![]() K8 crush: AGP 3.0, USB 2.0 (8 konektora), tri ATA-133 kanala, NV-RAID (on-chip RAID za PATA diskove), NV Ethernet (10/100 FD), PCI 2.3,3xhypertransport 800MHz,integrirani NV34,4xSATA itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Barem 50-tak % memorija ne dela kak treba u dvokanalnom modu...onda kompatibilmost sa razno-raznim TV-karticama,zvučnom itd... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|