|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
ASRock P4i65G + Northwood 1.6
Dakle, na jednom stroju je prdnula maticna, pa je treba zamijeniti. Nova ce biti: http://www.asrock.com/product/P4i65G.htm Da li ce ova kombinacija raditi? Po svemu sudeci (chipset, FSB) bi trebalo, ali ono sto me muci jest da na ASRock webu pod CPU support nije naveden doticni procesor: http://www.asrock.com/support/CPU_Su...p?Model=P4i65G Najslabiji Northwood naveden je 2 GHz :confused: Ja sam gotovo siguran da ce to raditi, ali bih volio da mi netko potvrdi iz prve ruke, jer ne radim to za sebe, pa da ne bude dodatnih komplikacija. Hvala : cheers2
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Na ASRockovoj stranici spominje se 533/800 MHz FSB,a ovaj sa 1.6 GHz ima 400 MHz FSB ako se ne varam? No, po Intelu 865G podržava 400/533/800 MHz a ne samo 533/800 MHz kako piše na ASRockovoj stranici. A što se tiče CPU liste, možda greškom nisu uvrstili ovog sa 1.6 GHz, kao što nisu napisali da ploča podržava 400/533/800 MHz... Mora raditi. Kao što si i sam rekao, FSB, chipset, regulacija napona paše tom procesoru, kao i svim drugim Northwoodima ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Trebalo bi ti raditi jer ako ploča podržava veći FSB onda podržava i manji, inače neznam koliko znaš ali ti northwoodi na 1.6Ghz su jako dobri za OC odlična serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sve je proslo OK, na kraju smo iskombinirali tako da sam covjeku dao svoj Northwoord 2.6C i on radi bez problema, tako da ni nismo pikali 1.6A ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|