|
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A zasto bi to radio pod linuxom? Jedino ak igras nesto pod njime, a to sumnjam, makar se istina da izvest. Ali opet podrska za ati kod linuxa i nije nesto kolko ja znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
znam da je moguc underclock, frend to radi na laptopu, kad mu netrebaju jace performanse, za igranje ili nesto drugo, onda grafu spusti na nizi takt, tako da se manje grije...pa ako je moguce to, onda je moguc i overclock...
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zasto ne bi htio flashati grafulju? I zasto ti treba OC-ana grafa pod Linuxom? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
hmmm...igre, animacije...sto ti mislis da nema igri za linuxe ili mozda programa za raditi animacije ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
No shit, znam da ima, ali jednostavno me zanima ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Oću igrati Doom3 i Quake4 na malo većem FPS-u kad već imam kartu koja ide više... ![]() Inače ove igre savršeno rade pod linuxom tako da nema frke oko toga... A neću je fleshati zato jer ako stavim na okrugle taktove malo čudno se nekad ponaša tj malo ima "lufta" a neću da mi se desi da nakon flasha stavim na okrugle vrijednosti pa da mi se ne boota...
![]() |
#9 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() Rješeno... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|