|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Matsonic ms9307 max procesor
Imam plocu matsonic ms9307!E sad bi htio znat koji maximalan procesor mogu stavit na nju!A htio bi da stavim Athlon 64 3000+!!!Dal je moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel to ova ploca? http://www.ciao.co.uk/Matsonic_MS9307C__5410088 Ako je, to je ploca za s478, tj. za Intel procesore, i nikakav AMD nejde gore...: flyingey
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa šta čovjeka odma napadate ako ne zna, ja znam ljude koji misle da je case procesor i ljudima pričaju kako su neki profesionalci za kompove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
To je već druga priča (tipa moj stari :P), i sam si jednom bio noob, kao i svi uostalom, pa pomogni stoga čovjeku. @golderizer: kao sto je panzer reako, to ti je ploca za Intel procesore, stoga ako hoćeš Athlona moraš kupiti i novu ploču. Reci budžet i slijedi preporuka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Aha!Dobro hvala vam sto ste mi odgovorili!Mislim nitko se nije naucio roden!Treba mi procesor koji bi bio dobar audio obradu(snimanje vokala,cubase etc...!Previse mi je skup MAC,a i nema programa za njega!E sad ja mislim da mi je najbolji athlon 64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Neki Intel Pentium 4 (Prescott jezgra) za s.478 će ti vrlo dobro poslužuti, naravno ako ga ploča podržava (pogledaj u manualu, no flash biosa bi trebao sve rješiti) Ciljaj na one od 3 GHz
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
A nisam gledao koji chipset ima...my bad Mislio sam da ima nešto bolje tipa i845 No opet,može ići i na procesor sa 533 MHz BUS-om, samo će onda morati "malo" overclockirati chipset što ne možemo garantirati da će uspjeti... Najbolje je uzeti neku bolju ploču + procesor
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
opet i da je i845 preski ni u ludilu ne bi isao na to ![]() uglavnom sis 645 je bio odličan čipset (nešto tipa uli sada za amd) prvi donjeo podršku za 333mhz memu i prao je i ploče sa skupim rambusom... onda je izašao 645dx koji je bio još bolji... i podrška za ddr400 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium moderator
|
Istina, 645 je dobro oprao druge (ali još prije,sad je već zastario) A čuj, meni je na bivšoj matičnoj sa i845 chipsetom pisalo 400/533/800 MHz BUS,ali uz napomenu da se 800 MHz može dobiti samo oc-om ![]() A možeš staviti nekog Preskija sa 533 MHz BUS-om ali opet...Nije to to
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium moderator
|
Ma bem mu...: bonker : a jesam šašav...Isto kao kad rekao da je NetBurst na PentiumuM.... Imam te neke svoje trenutke.....trebam se pribrati
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hehe, jgba šta češ... uglavnom skrenuli smo oftoppic |
![]() |
![]() |
|