|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
matična+procesor
ajd ljudi pomagajte... kao i svi vi i ja bi za sto manje love- sto bolju matičnu i procesor. priča je ovakva... kupim ja jedan dan novi pcchip kad ono tema broja grafičke kartice...savrseno! kad sam vidio rezultate od geforce 7600xt 256ram morao sam ju kupit. madjutim, dogodi se naravno početnička pogreska te sam uzeo karticu koja ima PCIe slot, a moja stara agp.... i sta sad ![]() 1500 kn imam ali ne znam koji procesor i maticnu uzeti...help! jedina mi je zelja ostati vijeran intel pentiumu! pomagajte!
![]() |
#2 |
Premium
|
Intel Pentium 4 2.66GHz 2x1MB S775 DUAL CORE D805 BOX za 1000kn u diskontu 24 i neku asrock-icu za ostatak para. Daj reci koliko imas optickih, memorije i da li su ti diskovi sata ili ide pa ti preporucim neku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Potpisujem Boopsy-evu preporuku! Za plocu preporucam ASrock755-Twins, odlicna ploca sa PCI-expressom i podrskom za DDR i DDR2 memoriju.. jedina joj je mana sto nema Dual Channel i sto nema podizanje voltaze, ali za te novce ocekivati to bi bilo ipak malo previse ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Uf vec sam htio predloziti 775i915P-SATA2, al sam skuzio da je vec uzeo nvidiu. Potpisujem ASrock755-Twins
![]() |
#5 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Pa nije da dual-channel nebi dobro dosao, ali sta je tu je ![]() ![]() ![]() http://www.ocworkbench.com/2005/asro...ns-HDTV/g1.htm
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|