|
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za sad imaš samo X1300 i X1600. Bogme ne znam da li se planira nekaj jače. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
hm..sumnjam..mozda X1700 kad dodje, ali samo nagadjam...
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
To cisto sumnjam... kazem, eventualno neka X1700 koja ce mozda imat performanse usporedive sa X1800GTO ili malo bolje.
![]() |
#8 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Cinjenica je da nemamo pojma kakva ce biti sljedeca generacija grafa. Svi su srali kako ce 7600GT biti sporija od 6800GS i sad su se sami sebi posrali na glavu. Svi su se pravili pametni ističući 256bit sabirnicu u usporedbi sa 128bit..a nitko nije stao i razmislio o tome da ta 128bit memorija radi na duplom taktu od 256bit memorije na, recimo, 9800Pro..i nitko nije razmislio o tome da su imali vremena optimizirati memorijski kontroler, brzinu izvodjenja AA... itd. Cinjenica je da mi stvarno nemamo veliko znanje o toj tehnologiji i svi smo skupa idioti ako mislimo da ista znamo o performansama i mogucnostima generacije grafa koja slijedi.
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 29.03.2006. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|